Mahsun Kırmızıgül'ün Son Filminin Fragmanı Çıktı - Son Dakika
Kültür Sanat

Mahsun Kırmızıgül'ün Son Filminin Fragmanı Çıktı

Mahsun Kırmızıgül'ün, Ege'li bir öğretmeninin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlattığı "Mucize" adlı filminin fragmanı sinemalarda gösterilmeye başlandı.

02.10.2014 19:45  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan Mahsun Kırmızıgül, 4 yıl sonra "Mucize" filmiyle sinema izleyicisiyle buluşacak.

Kırmızıgül, gişede büyük başarı yakalayan ve toplamda 10 milyon seyirciyi geçen Beyaz Melek, Güneşi Gördüm  ve New York'ta Beş Minare'den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize'nin fragmanını sinemaseverlerle paylaştı.

Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alırken, bu kez 1960'lı yılların anlatıldığı bir döneme yer veriyor. Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve Talat Bulut'un Foçalı bir öğretmeni canlandırdığı film, öğretmenlere adandı.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde yapan Kırmızıgül filminde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüz binlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesini anlatıyor. Film, Ege'li bir öğretmenin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini konu alıyor.

Boyut Film'in yapımcılığında çekilen yaşanmış bir aşk masalı ve dostluğun hikayesini anlatan "Mucize", 1 Ocak 2015'te Türkiye, Avrupa ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Mahsun Kırmızıgül'ün Son Filminin Fragmanı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement