Kırşehir'de "KOP Havuz Sistemi" tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de "KOP Havuz Sistemi" tanıtıldı

Kırşehir\'de "KOP Havuz Sistemi" tanıtıldı

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının başlattığı "KOP Havuz Sistemi" Kırşehir'de tanıtıldı.

15.01.2020 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının başlattığı "KOP Havuz Sistemi" Kırşehir'de tanıtıldı.

KOP Bölge Kalknma İdaresinden yapılan açıklamaya göre, tanıtım toplantıları Kırşehir Valiliği ve İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirildi.

Sistemle ilgili bilgi veren KOP Başkanı İhsan Bostancı, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat'tan oluşan KOP bölgesinde katma değeri artırıcı, sosyal etkisi olan ve bölge ihtiyaçlarını gözeten projelerin desteklenmesinin amaçlandığını ifade etti.

Kamu kurum ve kuruluşlarının 2020 Yılı Mali Destek Programına yönelik proje tekliflerini sunabilmeleri için proje.kop.gov.tr adresi üzerinden "KOP Havuzu Sistemi"ni oluşturduklarını belirten Bostancı, "Bölgemizdeki kamu kurum ve kuruluşları, bölgenin öncelikleri doğrultusunda, sürdürülebilirlik esasına dayalı, yenilikçi, katma değeri artırıcı, sosyal etkisi olan proje tekliflerini bu sistem üzerinden online olarak bizlere sunacak. Başvurular başlamış olup, 2 Mart 2020'ye kadar sürecek." ifadelerini kullandı.

Toplantılara, Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım, İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Şahin, KOP İdaresi proje uzmanları ile okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de 'KOP Havuz Sistemi' tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement