Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu

Kırşehir'de, cenaze evine taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

14.12.2019 13:46  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, cenaze evine taziyeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek (51) ve 2 çocuğu hayatını kaybederken, Çiçek'in diğer çocuğu yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Kırşehir merkeze bağlı Özbağ beldesi Erevik yolunda meydana geldi. Mustafa Köseoğlu (39) yönetimindeki 38 H 2600 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, kavşakta Hacı Salih Çiçek'in kullandığı 40 AK 547 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otobüsün önünde metrelerce sürüklenen otomobil hurda yığınına döndü.

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

Otomobil sürücüsü Hacı Salih Çiçek ile çocukları Yasin Çiçek (19) ve Seda Çiçek (18) olay yerinde hayatını kaybetti, Merve Nur Çiçek (14) ise, ağır yaralandı. Merve Nur, haber verilmesiyle gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla Kırşehir Ali Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen baba ve çocuklarının cesetleri de yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna götürüldü.

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu

TAZİYEYE GİDİYORLARDI

Akçakent ilçe belediyesinde şoför olarak çalışan Hacı Salih Çiçek'in, çocuklarıyla bir yakınlarının cenazesi için taziyeye gittikleri öğrenildi. Çiçek'in eşi Serpil Çiçek'in (47) ise rahatsız olduğu için büyük kızı Pınar Çiçek (23) ile birlikte araca binmedikleri, Akçakent ilçesinde bulunan evlerinde kaldıkları öğrenildi.

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Taziye yolunda korkunç kaza! Bir aile yok oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Esra: İnsanlar nasıl yaşarsa öyle ölüyo 4 71 Yanıtla
    SENDE: KLAVYE BAŞINDA ÖLECEKSİN 39 0 .,.,.,.,: Sen nasıl bir mahlukatsin 37 1 terbiye: siz 28 1 Saygısız: Ölüyo !!!! Sen nasıl yaşıyorsun ??? Ölüyo!!!! 27 0 Hımmm: Sende bu kötü kalbinle öleceksin belliki Allah rahmet eylesin ölenlere demek bukadar mı zor tanımadığın insanlara klavyeden salla bakalım 4 1 Gulsen: Yazacak hicbirsey bulamadinizmida bunu yazdin. Hic degilse bir bassagligi dileseydiniz. Nasil yasarsa oyle ölür kismen dogru ama bu olayda bu lafin zerre alakasi yok. Yazik insanlar kaza yapmislar ve baba iki cocuguyla vefat etmis.bu seninde benimde basima gelebilir.biraz dikkatli olun insanlar hakkinda bisey soylerken. 3 0
  • Ali Salim: Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Allah'ım nur içinde yatırsın 27 0 Yanıtla
  • Hasmaksan: Allah.kalanlara.sabir.versin...Allahrahmetetsin 24 0 Yanıtla
  • engin: allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement