Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucu hapları Kırşehir ve bazı illerde satmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

23.01.2018 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucu hapları Kırşehir ve bazı illerde satmak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Narkotik Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik çalışma başlattı.

Yaklaşık 2 ay süren takibin ardından şüphelilerin İstanbul'dan aldıkları uyuşturucu hapları Kırşehir ve çevresinde satacakları bilgisine ulaşıldı. Çalışmayı genişleten ekipler, şüphelilerin Ankara üzerinden Kırşehir'e gelecekleri bilgisi üzerine Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak operasyon düzenledi.

Şüphelilerin kullandığı otomobil Bala-Kaman karayolu üzerinde durdurulmak istendi. Polisleri fark edince araçla kaçmaya çalışan zanlılar, kovalamaca sonucu ilçe girişinde yakalandı.

Otomobilde arama yapan ekipler, bagaj, paspas altı, arka koltuk araları ve torpido kısmında market poşetleri içinde zulalanmış vaziyette bin 150 uyuşturucu hap buldu. Araç içindeki M.Y, Ü.K. ve Y.Ö'nün üst aramasında da doğalgaz faturaları arasına gizlenmiş halde 20 uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Ekiplerce gözaltına alınan 3 zanlı emniyete götürüldü.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların, İstanbul'dan aldıkları uyuşturucu hap ve maddeleri Kırşehir ve İç Anadolu Bölgesi'nde satmaya çalıştıkları ileri sürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement