Kırşehir Tso'nun 100. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Tso'nun 100. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Etkinlik kapsamında, "1. Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri" fuarı düzenlenecek.

23.08.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, "1. Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri" fuarı organize edileceği bildirildi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1914 yılında kurulan, ilin ticaretini geliştirmek ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla üyelerine hizmet veren odanın, 100'üncü yılında da aynı anlayışla yoluna devam ettiğini belirtti.

Yönetime geldikleri günden itibaren şeffaf yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayan Ekicioğlu, "Bütçeyi kontrol altına alarak yönetime ait giderleri sıfırladık. Hedeflerimiz arasında odamızı, İç Anadolu'nun geliri en yüksek ve üyelerine prestijli hizmet sunan odası haline getirmek var. Odamızın kuruluşunun 100'üncü yılı münasebetiyle hem hizmet kalitemizi artırmak, hem de üyelerimize daha kaliteli ve etkin hizmet vermek için çeşitli akreditasyon çalışmalarına müracaat ettik."

Odanın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Hatıra Ormanı oluşturacaklarını ifade eden Ekincioğlu, şunları kaydetti:

"Etkinlik kapsamında folklor gösterilerinin yanı sıra Ustalar Topluluğu müzik dinletisi düzenlenecek ve mahalli sanatçılar ile Türk halk müziği sanatçısı Nurettin Rençber, konser verecek. Kutlamalar kapsamında ayrıca 1. Kırşehir Tarım, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Fuarı düzenleyeceğiz. 26-29 Eylül tarihleri arasında kapalı pazar yerinde düzenlenecek fuar ile rekabetin arttığı farklılaşan pazar yapısında kentimizi ve firmalarını bir adım öne çıkarmayı amaçlıyoruz."

Ekicioğlu, fuara katılacak firmaların müracaatlarının devam ettiğini belirtti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Tso'nun 100. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement