Kirsten Dunst, Kırmızı Halıda Ağlamaktan Konuşamadı - Son Dakika
Magazin

Kirsten Dunst, Kırmızı Halıda Ağlamaktan Konuşamadı

Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya çıkan ünlü oyuncu Kirsten Dunst, gördüğü ilgi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

28.05.2017 15:10  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan Cannes Film Festivali'nin unutulmaz anlarından birine de ünlü oyuncu Kirsten Dunst damgasını vurdu.

AĞLAMAYA BAŞLADI

Başrollerini Elle Fanning, Nicole Kidman ve Colin Farrell ile paylaştığı The Beguiled adlı filmin gösterimi öncesi kırmızı halıya çıkan Dunst, bir anda hüngür hüngür ağlamaya başladı.

BİR TÜRLÜ KONUŞAMADI

35 yaşındaki oyuncunun bu durumu merak konusu oldu. Hem yönetmen Sofia Coppola hem de rol arkadaşları Dunst'a neden ağladığını sordular ama o bir türlü konuşamadı.

BİRÇOK ÖDÜLE ADAY GÖSTERİLDİ

Bugüne kadar Cannes'da dahil birçok festivalde ödül kazanan ve birçok ödüle da aday gösterilen tecrübeli oyuncunun neden gözyaşı döktüğü de bir süre sonra ortaya çıktı.

İLGİYE DAYANAMAMIŞ

Dunst'ın kırmızı halıya adım atar atmaz çevrelerinde toplanan fotoğrafçı ordusu ve hayranların sevgi gösterilerinin yol açtığı o coşkulu ortamda duygularına bir türlü hakim olamadığı için yani mutluluktan ve heyecandan ağladığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu böyle görüntülendi;



Kirsten Dunst, Kırmızı Halıda Ağlamaktan Konuşamadı

Son Dakika Magazin Kirsten Dunst, Kırmızı Halıda Ağlamaktan Konuşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement