Kış Ortasında Deniz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kış Ortasında Deniz Keyfi

Kış Ortasında Deniz Keyfi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kış mevsimi yaşanırken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek güzel havanın tadını çıkardı.

15.02.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin birçok bölgesinde kış mevsimi yaşanırken Muğla'nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerek güzel havanın tadını çıkardı.

Turizm cenneti Bodrum'da güneşi ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, bazıları da güneşlenerek güzel havanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasıyla birlikte ilçede yazdan kalma bir gün yaşandı. Sahil kenarında bulunan birçok işletme kapılarını müşterilere açarken Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez Sahilleri insanların akınına uğradı. Çocuklarını deniz kenarına getiren aileler ise havanın tadını doyasıya çıkardı. Denize giren vatandaşlar kış ayında denizin keyfini çıkardı. Denize girenler arasında bulunan Nihat Şentürk ise havanın çok güzel olduğunu ifade ederek "Sıcak havayı fırsat bilip denize girdik. Herkese tavsiye ederim. Kış ayından denize girmek vücudunuza mentollü krem sürmek gibi oluyor. Ben kışları her zaman denize girerim" dedi.

İstanbul'dan Bodrum'a yeni taşınan Seher Kurtatay ise "İstanbul'dan kaçıp, Bodrum'a yerleştim. Yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldim. Hava o kadar güzel ki denize girenler bile var" şeklinde konuştu.

Öte yandan meteorolojiden edinilen bilgiye göre, normallerin üstünde seyreden sıcak havanın birkaç gün daha Bodrum'da etkisini göstereceği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kış Ortasında Deniz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement