Kısa Mesafe Uçan THY Yolcularına Wifi Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Kısa Mesafe Uçan THY Yolcularına Wifi Müjdesi

Türk Hava Yolları, uzun mesafe uçuşlarındaki geniş gövdeli uçaklarda verdiği wifi hizmetini, kısa ve orta mesafede uçan dar gövdeli uçaklara da yayma kararı aldı.

03.03.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları, uzun mesafe uçuşlarındaki geniş gövdeli uçaklarda verdiği wifi hizmetini, kısa ve orta mesafede uçan dar gövdeli uçaklara da yayma kararı aldı. Yeni uygulamayla birlikte, birkaç saatlik mesafeye uçan yolcular da internet hizmetinden faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları (THY), genellikle uzun uçuşlarda kullandığı yüksek yolcu kapasitesine sahip geniş gövdeli uçaklarında yolculara verdiği internet hizmetini, genişletme kararı aldı. Amerika ve Uzak Doğu başta olmak üzere uzun uçuşlarda verilen internet hizmetinden faydalanmak artık kısa mesafeli uçuşlarda da mümkün olacak.

Kısa mesafe uçuşlarında da wifi olacak

Şimdiye kadar THY bünyesinde çoğunlukla okyanus ötesine uçan Boeing 777, Airbus A330 gibi geniş gövdeli ve çift koridorlu uçaklarda yer alan wifi hizmeti, önümüzdeki günlerde dar gövdeli ve daha az yolcu kapasitesine sahip uçaklarda da yolcuların kullanımına sunulacak. Böylece başta Avrupa olmak birkaç saatlik mesafelere uçan yolcular da binlerce metre havada internet hizmetinden faydalanabilecek.

Yakın mesafede yolculara sunulması planlanan wifi müjdesini ise Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi verdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin paylaşım yapan Ekşi, "Kısa mesafe yurt dışı seyahatlerinizi daha konforlu hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Dar gövde uçaklarımızda elektronik cihazlarınızdan uçak içi wifi yayınlarımız ile istediğiniz filmi izleyebileceksiniz. Kısa sürede hizmetinize sunacağız" sözleriyle hazırlıkları süren çalışmayı duyurdu.

Dar gövdeli uçaklarda da uygulanması planlanan wifi hizmeti, önümüzdeki günlerde gerekli altyapı çalışmaların tamamlanmasının ardından hayata geçirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kısa Mesafe Uçan THY Yolcularına Wifi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi
    10:57 Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda toprağa gömülü silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Operasyonda kalaşnikof piyade tüfeği, şarjör, fişekler, el telsizi ve yaşam malzemeleri bulundu. Delil niteliği taşıyan malzemelere el konulurken diğer malzemeler ise yerinde imha edildi.

  • Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı
    10:57 Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı

    Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Mustafa Yılmaz ve Zarife Günçal'ın nikahını kıyarak bunun kendisi için de ilk olduğunu belirtti. Nikah kıyma işleminin ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Durgut, evlilik cüzdanını yeni çifte takdim etti.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.


Advertisement