Kısıtlama başladı, İstanbullular evine yetişemedi - Son Dakika
Güncel

Kısıtlama başladı, İstanbullular evine yetişemedi

Korona virüs önlemleri kapsamında yeni alınan kararla sokağa çıkma kısıtlaması bugün itibariyle saat 19.00'da başlarken, oluşan yoğunluk nedeniyle İstanbullular kısıtlama saati öncesinde evlerine yetişemedi. Eyüpsultan'da da kısıtlama öncesinde evlerine gitmek için bir otobüs durağında uzun süre otobüs bekleyen vatandaşlar durumu protesto etmek için yolu trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin ikna süreci sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

14.04.2021 19:52  Güncelleme: 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yeni tip korona virüs salgınını önleme amacıyla alınan yeni kararları açıklamış ve hafta içi saat 21.00'de başlayıp saat 05.00'e kadar süren kısıtlamanın saat 19.00'da başlayacağını duyurmuştu. Yeni alınan kararla sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 19.00 itibariyle başladı.

VATANDAŞLAR EVLERİNE YETİŞEMEDİ

Mesai saatinin bitimiyle birlikte evlerine gitmeye çalışan vatandaşlar hem araç trafiği hem de yaya trafiği oluşturdu. Otobüs duraklarında bekleyen kısıtlama öncesinde evlerine yetişmeye çalışsan vatandaşlar, oluşan yoğunluktan dolayı başarılı olamadı.

OTOBÜS GELMEYİNCE YOLU KESTİLER

Eyüpsultan Ayvansaray otobüs durağında saat 18: 00 sıralarında meydana gelen olayda, mesai bitimi sonrası evlerine gitmek için E5 Karayolu üzerinde bulunan Ayvansaray otobüs durağına gelen yolcular burada uzun süredir otobüsün gelmediğini iddia etti. Bunun üzerine vatandaşlar yolu araç trafiğine kapatarak araçların geçişine izin vermedi. Yolcular durağa yanaşan başka otobüs şoförlerine ise, bekledikleri aracın gelmemesi yönünde tepki gösterdi. Yolun kapanması sonrası sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisler de kısa süre yolcular ile konuşarak yolu tekrar araç trafiğine açtı.

Kısıtlama başladı, İstanbullular evine yetişemedi
Kısıtlama başladı, İstanbullular evine yetişemedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kısıtlama başladı, İstanbullular evine yetişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement