Koronavirüs unutuldu! Kısıtlama öncesi toplu taşımada dikkat çeken yoğunluk - Son Dakika
Güncel

Koronavirüs unutuldu! Kısıtlama öncesi toplu taşımada dikkat çeken yoğunluk

Koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde, İstanbul'da bir toplu taşıma aracındaki yoğunluk dikkat çekti. Araçta adeta salgın önlemleri hiçe sayıldı.

04.12.2020 20:55  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 21.00'de başlayıp Pazartesi sabah saat 05.00'e kadar sürecek olan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına dakikalar kala, İstanbul'da bir toplu taşıma aracındaki yoğunluk dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta içi her gün saat 21.00 ile 05.00 arasında, hafta sonu ise Cuma akşamı 21.00 ile Pazartesi 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını duyurmuştu.

SALGIN ÖNLEMLERİ HİÇE SAYILDI

Hafta sonu pazartesi sabah saat 05.00'e kadar uygulanacak olan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına dakikalar kala, İstanbul'da bir toplu taşıma aracındaki yoğunluk dikkat çekti. Koronavirüs salgının öncesindeki gibi yoğunluk oluşan toplu taşıma aracında adeta salgın önlemleri hiçe sayıldı.

Koronavirüs unutuldu! Kısıtlama öncesi toplu taşımada dikkat çeken yoğunluk
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koronavirüs unutuldu! Kısıtlama öncesi toplu taşımada dikkat çeken yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement