Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı

İstanbul Ataşehir'de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 3 alkollü genç, kaza yaparak bir evin bahçesine girdi. Kaza sonrası görüntülenmek istemeyen gençler, "Sen bunu yayınla, ben sana neler yapıyorum" diye tehditler savururken, polisleri de kaskodan para alacakları gerekçesiyle suçladı.

25.02.2021 05:53  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece saat 03.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre cadde üzerinde seyir halinde olan Hasan Furkan, Berat Ş. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi otomobil ile kaza yaparak bir evin bahçesine girdi.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kaza sonrası şoför olduğu iddia edilen Hasan Furkan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine alkollü gençler zor anlar yaşattı.

Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı

TEHDİTLER YAĞDIRDILAR

Basın mensuplarına da tehditler yağdıran alkollü gençler, "Bak bunu çekme, sen bunu yayınla ben sana ne yapıyorum, inşallah yarın bir gün haberlerde görürüm" diyerek de tehditler yağdırdı. Bununla da kalmayan alkollü gençler sonrası gülerek "Haberlere de çıkacak mıyız?" sözleriyle pes dedirtti.

Alkollü oldukları için değil yola dökülen mazot yüzünden kaza yaptıklarını belirten gençler kazanın nedeninin yola dökülen mazot olduğunu iddia etti.

Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı

POLİSLERİ SUÇLADILAR

Olayla ilgili tutanak tutan polislere zor anlar yaşatan alkollü gençler "Sen bizim kaskodan para almamamız için bunu yapıyorsun ama ben o parayı alacağım" diyerek polis ekiplerini suçladılar. Polis ekipleri alkollü olan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden gençlere cezai işlem uyguladı. Öte yandan polis ekipleri ve alkollü gençler arasında ilginç diyaloglar oluştu.

Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı
Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza yapan alkollü gençler gazetecileri tehdit edip, polisleri kaskodan para almakla suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • xyz: arabadan kaybetmişler yazık,eski kasa hyundai accent le olmaz bu işler gençler,bir range veya muadil araçta olsaydınız ne haber olurdunuz ne de suçlu... 7 11 Yanıtla
  • adaletYOK: kekolar 2 0 Yanıtla
  • Hasan Furkan : Napalım gidip range alıp tekrar mı yapalım 0 0 Yanıtla
  • Tekin : Polisin düştüğü hale bak yazık. İki Tokat atamıyor , yediği hakaretlerde cabası 0 0 Yanıtla
  • Bursa'da facia ucuz atlatıldı: Freni boşalan kamyon eve girdi
    09:50 Bursa'da facia ucuz atlatıldı: Freni boşalan kamyon eve girdi

    Bursa'da freni boşalan kamyon önce elektrik direğine çarptı ardından eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Huzur Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 ARJ 236 plakalı kamyon sürücüsü rampa aşağıya inerken frene bastığında aracı durduramadığını fark etti. Sürücü önce cadde üzerinde bulunan elektrik direğine ardından da eve çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Freni patlayan kamyon vinç ile girdiği evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • İznik'te Define Kazısı Yapan Bir Kişi Göçük Altında Hayatını Kaybetti
    09:47 İznik'te Define Kazısı Yapan Bir Kişi Göçük Altında Hayatını Kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük sonucu hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişiye ulaşma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri bölgeye sevk edildi.

  • Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi organ bağışında bulunmuş
    09:46 Bursa'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi organ bağışında bulunmuş

    Bursa karayolunda meydana gelen bir kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş, hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Karakaş'ın organları birçok hastaya umut olacak. Kazadan sonra serbest bırakılan motosiklet ve otomobil sürücüleri adliyeye sevk edilecek.

  • Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi
    09:43 Bursa'da freni boşalan kamyon elektrik direğine çarptı ve eve girdi

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde freni boşalan bir kamyon, önce elektrik direğine çarptı ardından bir eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Freni patlayan kamyon vinç yardımıyla evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü
    09:41 Antalya'da Türk Kızılay'ın binasında çıkan yangın söndürüldü

    Antalya'da Türk Kızılay'ın bulunduğu binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın kısa süren müdahalenin ardından söndürülürken, yapılan incelemede yangının klimadan çıktığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangının çıkışına yönelik incelemesi devam ediyor.

  • Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor
    09:40 Edirne'de köy halkı kurt nöbeti tutuyor

    Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Sülecik Köyü başta olmak üzere civar köylerde aç kalan kurtların köylere inip hayvanları telef etmesi üzerine köylüler silahlanarak kurt nöbeti tutmaya başladı. Kurtların köye girişi güvenlik kamerasına yansıdı. Sürülerine saldıran kurtlara engel olmak için av tüfeğiyle nöbet tutan köylüler, yetkililerden yardım talep ediyor.

  • İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı
    09:39 İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü operasyonunda DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı

    MİT'in koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından gerçekleştirilen operasyonda geçmiş dönemde DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı.

  • DHKP-C Sorumlusu Fehmi Oral Meşe Yakalandı
    09:37 DHKP-C Sorumlusu Fehmi Oral Meşe Yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe'yi yakaladı. Operasyon, MİT'in koordinasyonunda gerçekleştirildi ve Meşe, örgütün silahlı eylemlerine katıldığı gerekçesiyle aranıyordu.

  • Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında
    09:30 Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

    Beylikdüzü'nde motosikletli şüphelilerin polisten kaçması kask kamerasına yansıdı. Şüphelilerin üzerinden yasadışı ilaçlar ve bir adet havalı tabanca çıktı. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen şüphelilere toplamda 33 bin 472 lira ceza kesildi.


Advertisement