Kısıtlamayı fırsat bilen hırsızlar meşrubat dolabındaki içecekleri çaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kısıtlamayı fırsat bilen hırsızlar meşrubat dolabındaki içecekleri çaldı

Kısıtlamayı fırsat bilen hırsızlar meşrubat dolabındaki içecekleri çaldı

Diyarbakır'da korona virüs tedbirleri kapsamında devam eden sokağa çıkma kısıtlaması 2'nci gününde de sürerken, gece yarısı bir markete ait içecek dolabına giren hırsızlar, dolapta bulunan su ve çeşitli içecekleri alıp kayıplara karıştı.

06.12.2020 15:51  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da korona virüs tedbirleri kapsamında devam eden sokağa çıkma kısıtlaması 2'nci gününde de sürerken, gece yarısı bir markete ait içecek dolabına giren hırsızlar, dolapta bulunan su ve çeşitli içecekleri alıp kayıplara karıştı.

Olay, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, cadde üzerinde bulunan bir markete ait buzdolabının kapısını kırıp içerisinde su ve çeşitli içecekleri alıp kayıplara karıştı. Polis ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kameralarından zanlıları belirledi. Güvenlik güçleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kısıtlamayı fırsat bilen hırsızlar meşrubat dolabındaki içecekleri çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı
    19:08 Edirne'de 9 Kaçak Göçmen Yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, bir organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Manisa'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirilen 2 Kişi Tutuklandı
    18:55 Manisa'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirilen 2 Kişi Tutuklandı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde yapılan üst aramasında, E.A. ve N.B. isimli 2 kişinin üzerinde 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlunun seçim aracına yapılan saldırıyı protesto etti
    18:54 Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlunun seçim aracına yapılan saldırıyı protesto etti

    Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim aracına yapılan saldırıyı kınayarak düzenlenen yürüyüşe katıldı. Saldırı, Yarenlik Alanı'nda gerçekleştirilen protesto yürüyüşü ile tepki gördü.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement