TİCARİ TAKSİYLE SEYAHAT EDEN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ BABA-OĞUL YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

TİCARİ TAKSİYLE SEYAHAT EDEN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ BABA-OĞUL YAKALANDI

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, tam kapanmaya yönelik denetim yapan polis ekipleri, taksiyle seyahat eden Recep N. (44) ile oğlu Furkan N.'nin (22) 'hırsızlık' suçundan arandığını belirledi.

01.05.2021 10:15  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, tam kapanmaya yönelik denetim yapan polis ekipleri, taksiyle seyahat eden Recep N. (44) ile oğlu Furkan N.'nin (22) 'hırsızlık' suçundan arandığını belirledi. Gözaltına alınan baba ile oğluna, koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 6 bin 300 TL ceza uygulandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Süleymaniye Mahallesi Hikmet Şahin köprülü kavşak girişinde, koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan tam kapanma nedeniyle denetim yaptı. Uygulama noktasına gelen taksi sürücüsünü durduran ekipler, araçtaki 2 kişinin durumundan şüphelendi. Baba- oğul oldukları anlaşılan Recep N. ile Furkan N.'nin, daha önce karıştıkları hırsızlık olayının şüphelileri olarak arandıkları ortaya çıktı. Baba ile oğlu, gözaltına alınırken, koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 6 bin 300 TL ceza kesildi.

TİCARİ TAKSİYLE SEYAHAT EDEN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ BABA-OĞUL YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TİCARİ TAKSİYLE SEYAHAT EDEN HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ BABA-OĞUL YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement