Kışlada Askerler İçin Yapılan Tesislerin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kışlada Askerler İçin Yapılan Tesislerin Açılışı Yapıldı

Kışlada Askerler İçin Yapılan Tesislerin Açılışı Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi 45. Mühimmat Bölük Komutanlığında, askerlerin daha donanımlı bir kışlada yetişmeleri adına yapılan tesislerin açılışı yapıldı.

25.05.2017 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesi 45. Mühimmat Bölük Komutanlığında, askerlerin daha donanımlı bir kışlada yetişmeleri adına yapılan tesislerin açılışı yapıldı.

Açılış programında konuşan 45. Mühimmat Bölük Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, yapılan tesislerle askerlerin istirahat saatinde moral ve motivasyonlarının yerine geleceğinden vatana ve millete daha faydalı hizmetler yapacağını belirtti. Tek amaçlarının donanımlı bir kışla ve iyi yetişmiş asker olduğunu kaydeden Koç, "Garnizona katıldığım günden beri öncelikle erbaş ve erlerin yaşam alanları olmak üzere kışlamızın her yerini emniyetli, kontrol edilebilir, yaşanabilir, erbaş ve erlerimizin şevk ve heyecanla görev yapılabilir hale getirmeye çalıştım. Buradaki amacımız da yetiştirdiğimiz personellerin daha donanımlı bir kışlada yetişerek vatana millete daha faydalı olacak hale getirmektir. Okullarımız nasıl ki donanımlı olduğu sürece öğrencilerimiz iyi yetişiyorsa kışlalarımızda ne kadar donanımlıysa yetiştirdiği erbaş ve erlerde o kadar rahat donanımlı hale gelmektedir. Biz de bunu bu zamana kadar sizlerin desteği ile başardık. Basketbol sahası, voleybol sahası, halı saha, tenis kortu, yemekhane, gazino, koğuş bunların hepsi inanın diğer kışlaların üzerinde bulunuyor. Bu da göreve geldiği günden beri desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı, bunun yanında biz ne zaman kapılarını çalsak çorbada tuzunu esirgemeyen esnafımız, iş adamımız, arkadaşlarımız bizleri hiç bir zaman geri çevirmedi. Bütün bu eserler bizim çabalarımız doğrultusunda olsa da sizlerin arkamızda durmanız, sizlerin bize destek olmanız bize cesaret verdi ve bunları yaptık. Tek amacımız donanımlı bir kışla ve iyi yetişmiş asker. Askerimizin istirahat saatinde moral ve motivasyonu yerine gelecek. Biliyorsunuz terör olaylarından dolaylı bizim silahlı kuvvetlerde asker sayımız azalıyor. Silahlı kuvvetlerde doğru yapılanmaya gidilemediği, güney doğudaki olaylardan dolayı buna rağmen yetişmiş insan gücü az geldiği için şuan görevini yapan silahlı kuvvetlere daha çok iş düşüyor. İstirahat zamanı azalıyor. Biz de geçen istirahat zamanlarını daha iyi geçirmek adına bu tesisleri açtık" dedi.

Askerler adına teşekkür konuşması yapan onbaşı Ahmet Çoğullugil, kendilerine bu imkanı sunan Bölük Komutanları başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Çoğullugil konuşmasında, "Sizleri bu özel günümüzde aramızda görmekten kıvanç duyuyoruz. Çünkü sizler bizim en büyük destekçilerimizsiniz. Bizlere bugüne kadar gerek maddi gerekse manevi desteğinizi hiç esirgemediniz. Esirgememeye de devam ediyorsunuz. Bize hep destek tam destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca burada bir aile misali aynı masada sizlerle beraber yemek yemek, oturup sohbet etmek ise paha biçilemez. Çünkü bizler ailemize hasretiz. Sebebi ise önceliğimizin şuan vatan olmasıdır. Görevimizi yaparken belki zorlanıyor, belki yoruluyoruz lakin her geçen gün yenilenen ve gelişen bölüğümüz bizlere güzel vakit geçirme ve dinlenme imkanı sunuyor. Bizleri rahatlatıyor. Bugün bunlara bir yenilerini daha ekliyoruz. Tenis kortu ve yazlık kafeterya, el birliği ile yaptığımız ve yarınlara bırakacak olduğumuz tesislerde katkısı olan herkese teşekkürü borç biliriz. İnancımız şudur ki; siz yelkenimize rüzgar olduğunuz sürece bu bölük hep farklı olacak ve farklı kalacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan tenis kortu ve yazlık kafeteryanın protokol mensuplarınca açılışı yapıldı.

Programa; Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Başsavcı Savaş Kılıç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, TSO Başkanı Buğra Levent, Taşıyıcılar Koop. ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal, siyasi parti temsilcileri, sponsor esnaflar ve davetliler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kışlada Askerler İçin Yapılan Tesislerin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement