Kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı - Son Dakika
Güncel

Kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı

Kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı

Manisalı Gazeteci-Yazar Hakan Demir, yazdığı şiir kitabının satışından elde ettiği geliri şehit ailelerine bağışladı.

29.08.2019 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisalı Gazeteci-Yazar Hakan Demir, yazdığı şiir kitabının satışından elde ettiği geliri şehit ailelerine bağışladı.

Manisalı Gazeteci-Yazar Hakan Demir, ilk kitabının ardından yazdığı ikinci şiir kitabı 'Beşinci Mevsim Onuncu Köy'ün de tüm gelirlerini şehit ailelerine bağışladı. Son iki yıl içerisinde yazdığı şiirleri kitabında bir araya getiren Demir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş'ı ziyaretinde kitabının satışından elde ettiği geliri şehit ailelerine bağışlayacağını duyurdu. Kitabın gelirini şehit ailelerine bağışlamasının onurunu ve gururunu duyduğunu kaydeden Demir, "Onlar bu vatana ellerini, kollarını, bacaklarını verdiler. Gazi oldular. Onlar yine bu vatan için canlarını vererek şehit oldular. Onlar canlarını vermişken ben kitabın gelirini vermişim çok mu diye düşündüm. O yüzden kitabımın gelirini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesine bağışladık. Bunun onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Kitabımızı almak isteyenler Hakan Demir Beşinci Mevsim Onuncu Köy yazarak internet üzerinden tüm satış noktalarından kitabımıza ulaşabilirler. Kitabımızın piyasaya çıkmasında desteklerini esirgemeyen değerli yazar Burak Kılıçaslan'a ve şehit ailelerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

İçerisindeki milli, manevi, aşk ve gurbet şiirleri ile gönüllere hitap eden bir kitap oluşturduğunu kaydeden Demir, "İlk kitabım 2012 yılında çıktı. Son günlerde şehit vermemizden dolayı hem milli ve manevi, hem de aşk şiirlerinin bir arada olduğu kitap yaklaşık 2 sene içerisinde hazırlanarak tamamlanan ve piyasaya sürülen bir kitap. Yurt içi ve yurt dışından güzel bir ilgi oldu. Geliri şehit ailelerine olduğu için de mutlu oluyoruz. Belki çok fazla gelir elde edemeyiz ama önemli olan safımızı belli etmektir" dedi.

İlk kitabının ardından ikinci kitabının gelirlerini de şehit ailelerine bağışlayan Hakan Demir'e teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, "Hakan Demir Bey bu acılı insanların yanında durarak toplumda örnek bir davranış sergilemektedir. Burada sergilenen örnek davranış topluma yansıtılıyor. İnsanlarda bir düşünce ortaya çıkartılmasına sebebiyet veriyor. Şehit yakınları ve gazilerimiz yaşadıkları üzüntü ve sıkıntıyı geçirebilmek için halktan destek bekliyor. Burada yapılan bu güzide hareket buna örnektir. Şehit yakınları ve gazilerimizin kendilerini daha iyi hissetmeleri, evlatlarını kaybetmeleri üzerine ya da bir gazi olmuş kişinin yaşadığı sağlık sorunlarının acısını biraz daha arkaya atmak üzere çok güzel bir destek olduğunu düşünüyorum. Bu tür hareketlerin devamının gelmesi için de bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. O yüzden Hakan Bey'in bu hareketi milli değerlere sahip çıkma anlamında bir hassasiyettir. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.


Advertisement