Kitap Fuarı Son Gününde Önemli Yazarları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Kitap Fuarı Son Gününde Önemli Yazarları Ağırladı

Kitap Fuarı Son Gününde Önemli Yazarları Ağırladı

Adana'da 10 Ocak'ta açılan yeni yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova 5'inci Kitap Fuarı, son gününde Türk edebiyatının önemli kalemlerini ağırladı.

15.01.2012 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 10 Ocak'ta açılan yeni yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova 5'inci Kitap Fuarı, son gününde Türk edebiyatının önemli kalemlerini ağırladı. Binlerce okurun adeta akın ettiği fuara gelen yazar, şair ve çizerler hem kitaplarını imzaladı hem de kitapseverlerle söyleşti.

Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle yapılan Çukurova 5'inci Kitap Fuarı'nda, 50 ayrı kültür etkinliği yapıldı. On binlerce okurun adeta akın ettiği fuarda, çok sayıda panel, söyleşi, konferans, şiir dinletisi, fotoğraf-resim sergisi ve Karagöz gösterisi düzenlendi.

Fuarın son gününde, aralarında Ayşe Kulin, İpek Ongun, Can Dündar, Mümtaz'er Türköne, Sevgi Özel, Öner Yağcı, Banu Avar ve Nihat Genç gibi kalemler, okurlarla söyleşti, imza günlerine katıldı. Okurlar, sevdikleri yazarlara kitap imzalatmak için zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdu. Mümtaz'er Türköne'nin konuşmacı olarak katıldığı, 'Anayasa Süreci Hangi Noktada' konula panelde okurlarla Türköne arasında zaman zaman kısa süreli tartışmalar oldu. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kitap Fuarı Son Gününde Önemli Yazarları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement