Kitap Fuarının "Resmi Açılışı" Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Kitap Fuarının "Resmi Açılışı" Gerçekleştirildi

Kitap Fuarının "Resmi Açılışı" Gerçekleştirildi

Konyaaltı Belediyesi'nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı'nın resmi açılışı Cam Piramit'te düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

20.09.2013 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 Eylül Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilere açan Konyaaltı Belediyesi 4. Kitap Fuar'ın resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Cam Piramit'te düzenlenen açılışa Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eşi Havva Böcek'in yanı sıra, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe, Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı'na Antalyalıların gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarda 77 yayınevinin ziyaretçilerle buluşacağını belirtti. Fuarın ilk gününden bu yana korsanla mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Böcek, Türkiye'de, bu fuar ile birlikte korsan basımı kitap ile ciddi bir mücadeleyi ortaya koyduklarını kaydetti. Konyaaltı Belediyesi olarak Kitap Fuarı'nın yanı sıra onlarca etkinliğe yer verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, bu gibi etkinliklerle birlikte Antalya'nın kültür kenti olma yolunda her yıl bir adım daha ileri gittiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, birlikte fuar alanını gezdi. 25 Eylül'e kadar açık kalacak fuarda; Sinan Yağmur, Ahmet Ümit, Banu Avar, Nihat Hatipoğlu, Uğur Dündar, Cemal Nur Sargut, İpek Ongun, Nihat Genç, Aret Vartanyan, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Ali Kırca ve daha birçok yazar ve sanatçı Antalyalılarla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kitap Fuarının 'Resmi Açılışı' Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement