Kitap veya kırtasiye getirene basket maçı bedava - Son Dakika
Spor

Kitap veya kırtasiye getirene basket maçı bedava

Kitap veya kırtasiye getirene basket maçı bedava

Türkiye Basketbol Lig'i takımlarından Balıkesir Büyükişehir Belediyespor'un sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

21.11.2019 11:53  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Lig'i takımlarından Balıkesir Büyükişehir Belediyespor'un sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. Bu haftasonu oynanacak olan Konyaspor Basketbol müsabakası için düzenlenen "Tozlu Raflardan Minik Ellere" kampanyası ile kitap ve kırtasiye malzemesi ile gelen taraftarlar ile ara tatil döneminde olan öğrenciler maça ücretsiz giriş yapabilecek.

Türkiye Basketbol Ligi 7. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile karşılaşacak Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol, bu hafta önemli bir kampanyaya da ev sahipliği yapıyor. Balıkesir Üniversitesi Radyo İletişim Topluluğu işbirliğiyle yürütülen projede, Konyaspor maçına kitap ve kırtasiye malzemesi ile gelen taraftarlar ve ara tatil döneminde olan öğrenciler maça ücretsiz giriş yapabilecek.

Ligin iddialı ve pahalı kadrolarından biri olan Konyaspor bu zamana kadar oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 7.haftaya girerken 10 puan ile 5. sırada. Ligin mütevazı kadroları arasında gösterilen temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise geçen hafta Pektimspor'a kaybetmiş olsa da 5 galibiyet, 1 mağlubiyetlik performansı ile liderliğini koruyor. Temsilcimiz ev sahibi olma avantajı ile taraftarının desteğini de arkasına alarak müsabakadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor.23 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 16: 00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak olan bu müsabakaya taraftarın yoğun ilgisi bekleniyor.

Kaptan Türel, "Taraftarlarımızı maça bekliyoruz"

Takım Kaptanı İlker Türel yaptığı açıklamada, "Takım olarak lige iyi bir başlangıç yaptık. Almış olduğumuz 5 galibiyet ile lider pozisyonundayız. Rakibimiz Konyaspor çok iyi bir takım ama biz her hafta olduğu gibi bu haftada kazanmak için sahaya çıkacağız, yeter ki taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Allah'ın izniyle onları mahçup etmeyiz" diyerek herkesi maça davet etti. Maça gelemeyecek veya şehir dışında olan ve bu maçı kaçırmak istemeyen takipçilerimiz TBF TV'nin Youtube kanalından yayınlanacak olan mücadeleyi canlı olarak takip edebilicekler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kitap veya kırtasiye getirene basket maçı bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.


Advertisement