Kıvanç Tatlıtuğ, Magnum'la Haz Peşinde Serbest Kullanım - Son Dakika
Güncel

Kıvanç Tatlıtuğ, Magnum'la Haz Peşinde Serbest Kullanım

Kıvanç Tatlıtuğ, Magnum\'la Haz Peşinde Serbest Kullanım

Son dönemdeki başarısıyla hızlı bir yükselişe geçerek ünü Türkiye sınırlarını aşan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl Magnum'un marka yüzü oluyor.

03.05.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemdeki başarısıyla hızlı bir yükselişe geçerek ünü Türkiye sınırlarını aşan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl Magnum'un marka yüzü oluyor. Magnum tutkunlarının, markaya en çok yakıştırdığı isim olan Tatlıtuğ, Josh Holloway ve Benicio Del Toro gibi dev isimlerin ardından Magnum reklam filmlerinde rol alan üçüncü erkek oyuncu ve ilk Türk olma unvanını da taşıyacak. Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın çekeceği yeni reklam filmi önümüzdeki ay yayına girecek.

Ürünleriyle olduğu kadar iletişim kampanyaları için seçtiği isimler ve promosyonlarıyla da tüketiciyi hazla buluşturan Magnum, bu yıl ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yürüyecek. Ünü Türkiye'yi aşan ve milyonlarca hayranı bulunan Tatlıtuğ, öncelikle Magnum'un yeni reklam filminde rol alacak. Ünlü oyuncu daha sonra bir dijital kampanyayla sosyal medyada da Magnum severlerle buluşacak. Magnum'un, Josh Holloway ve Benicio Del Toro'nun ardından işbirliği yaptığı üçüncü erkek oyuncu olan Kıvanç Tatlıtuğ, markanın reklam filminde rol alan ilk Türk isim olacak. Çekimleri bu ay içinde tamamlanarak haziranda yayına girecek reklam filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlenecek. Kampanyanın fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın objektifinden yansıyacak.

'Magnum hazzını kampanyalarımızla destekledik'

Yılın işbirliğini duyuran Algida Pazarlama Direktörü Özgür Kölükfakı, 'Magnum için düzenlediğimiz tüm kampanyaların ana temasını 'haz'dan yola çıkarak oluşturuyoruz. Dondurma üreticisi bir marka olarak yaptığımız işin bize en fazla haz veren kısmının da 'yenilik' olduğunu söyleyebilirim. Her yıl sıra dışı bir Magnum konseptini tüketicilerimizle paylaşmamızın nedeni de bu yenilik hazzı. Bu yıl Magnum Infinity ürünü ile biz yenilik hazzını, tüketicilerimiz ise daha uzun süren farklı bir lezzet hazzını yaşayacaklar. Tüketicilerimiz bizi yalnızca ürünlerimizin tadı ve lezzetiyle değil; iletişim, promosyon ve etkinlik alanlarında yaptığımız iddialı çalışmalarımızla da tanıdı. Sıra dışı lezzetlerimizi dünyaca ünlü isimlerle

birlikte yürüttüğümüz kampanyalarımızla destekledik. Elizabeth Hurley, Eva Longoria, Josh Holloway, Eva Mendes, Benicio Del Toro ve Karl Lagerfeld gibi dünyaca ünlü isimlerle birlikte çalışarak Türkiye pazarında başarılı kampanyalara imza attık? diye konuştu.

Magnum tutkunları 'Kıvanç' dedi

Magnum'un birlikte çalışacağı isimleri tüketici ve hedef kitlenin beklentilerine göre seçtiğini belirten Magnum Marka Müdürü Aslı Erdoğan, 'Gerçekleştireceğimiz kampanyaların öncesinde tüketicilerimizin beklentilerine yönelik araştırmalar yapıyoruz. Magnum tutkunlarının beklentilerini karşılamak adına yaptığımız araştırmalarda bu yıl Magnum tüketicilerinin ciddi bir oranda Kıvanç Tatlıtuğ adı üzerinde yoğunlaştığını gördük. Bu yıl birlikte çalışacağımız ismin belirlenmesi konusunda bu bizim için önemli bir veri oldu' dedi.

'Magnum haz konusunda cesur bir marka' Magnum'un bugüne kadarki çalışmalarında cesur bir duruşa sahip olduğunu söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ ise işbirliğiyle ilgili olarak şöyle konuştu: 'İnsanlara hem lezzetiyle haz vermesi hem de onları kendi hazlarının peşinden gitmeleri için cesaretlendirmesi beni Magnum'a yakınlaştırıyor. Magnum'da kendimden bir şeyler buluyorum. İtiraf etmek gerekirse, Magnum'un yaptığı araştırmalar sonucu Magnum tutkunlarının da kendilerini bana yakın hissetmeleri oldukça hoşuma gitti.'

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıvanç Tatlıtuğ, Magnum'la Haz Peşinde Serbest Kullanım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement