Kıvırcık Ali Dostlarıyla Bakırköy'de Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Kıvırcık Ali Dostlarıyla Bakırköy'de Buluşuyor

Dört yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı "Kıvırcık Ali" lakaplı, Ali Özütemiz, Bakırköy Belediyesi'nin organizasyonuyla anılacak.

13.01.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arif Sağ, Sabahat Akkiraz, Alişan, İlkay Akkaya, Hüsnü Şenlendirici, Hüseyin Turan, Yavuz Top, Belkıs Akkale, Davut Güloğlu ve daha bir çok ünlü sanatçının katılacağı anma programı duygulu anlara sahne olacak.

KERİMOĞLU: ESERLERİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARILACAK

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek anma programına Kıvırcık Ali'nin ailesi ve sanatçı dostlarının yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve çok sayıda vatandaş katılacak.

Sanatçının eserlerinin gelecek kuşaklara aktarılması adına çaba harcayacaklarını belirten Başkan Kerimoğlu,"Kıvırcık Ali, kısa süren yaşamında ozan kimliğiyle halk müziğimize sayısız eser kazandırmıştır. Onun genç kuşaklar tarafından daha iyi tanınması ve yaşatılması için çalışacağız."dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ücretsiz yapılacak etkinliğe bütün Kıvırcık Ali hayranlarını davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kıvırcık Ali Dostlarıyla Bakırköy'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement