Kıvırcık Ali Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Kıvırcık Ali Mezarı Başında Anıldı

Kıvırcık Ali Mezarı Başında Anıldı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Türk halk müziği sanatçısı Kıvırcık Ali, ölüm yıl dönümünde Hadımköy Gülbahçe Mezarlığında sevenleri tarafından anıldı.

11.01.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anma töreninde Kıvırcık Ali'nin annesi Güllü Özütemiz, "Tombul Alim, sazı duvarlarda asılı olan yavrum, sazı çalınmayan yavrum" diyerek gözyaşı döktü. Sanatçının ölümü ile ilgili Karayolları Genel Müdürlüğünü mahkemeye veren ancak valiliğin izin vermemesi sebebiyle bir türlü sonuç alamayan aile, konuyla ilgili soruları yanıtlamadı.

Kıvırcık Ali olarak bilinen Türk halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz, ölümünün 3. yıl dönümünde kabrinin başında toplanan sevenleri tarafından anıldı. Anmaya sanatçının ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Programa gelen katılımcılar, sanatçının kabri başında dua ederek mezarına karanfil bıraktı.

Anma törenine katılan Kıvırcı Ali'nin annesi Güllü Özütemiz, gözyaşlarına hakim olamadı. "Beni bırakıp gitti. Tombul Alim, sazı duvarlarda asılı olan yavrum, sazı çalınmayan yavrum" diyerek gözyaşı döken anneyi yakınları teselli etmeye çalıştı.

Kıvırcı Ali'nin kızı Ecem Özütemiz ise, "Son 3 yıldır bir şey hissedebildiğimi söyleyemem. Acıdan başka hiçbir şey hissedemedim çünkü ben babama aşık bir insandım. Onun sevgisi bende bambaşkaydı. Baba kızdan öte, arkadaştık. Çok küçük yaşta babamı kaybettim. Anlatamam size içimdeki acıyı ama onunla gurur duyuyorum. Sevenleri, herkes burada. Ona her şey için çok teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum" dedi.

Ünlü sanatçının oğlu Eren Özütemiz de, "Bugün babamın ölümünün 3. yıl dönümü. Dostları ve sevenleri ile mezarı başında anma etkinliği düzenliyoruz. Burada olanlara ve katılamayanlara teşekkür ediyorum. Yalnız kalmadığımızı görmek bize gurur ve güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Sanatçının hayatını kaybettiği yoldaki kusurlarla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğünü mahkemeye veren ancak valiliğin izin vermemesi nedeniyle hukuki süreci işletemeyen aile, anma gününde sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

ADNAN SULAR

İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kıvırcık Ali Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement