'Herkes kendi kaderini yaşar' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

'Herkes kendi kaderini yaşar' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu

Denizli'de bir şahıs, baraj gölünün kıyısında kayboldu. Olay yerine gelen ekipler şahsın kıyafet ve eşyalarını buldu. Balık avlama malzemelerinin de bulunduğu şahsın serinlemek için göle girdiği düşünülürken, sosyal medya üzerinden 'Herkes kaderini yaşar' paylaşımı yapması akıllarda soru işareti bıraktı.

06.04.2021 14:38  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre Ayhan Özdem, bir süre önce Vali Recep Yazıcıoğlu Barajı'na geldi ve ondan bir daha haber alınamadı. Aile üyelerinin cep telefonu ile aradığı Özdem'e ulaşamamaları üzerine baraj gölüne gelerek aramaya başladı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Özdem'i arayan yakınları kısa süre sonra cep telefonu, cüzdanı ve kıyafetlerinin baraj gölünün kıyısında buldu. Aile üyelerinin polis ekiplerini arayarak ihbarda bulunmaları üzerine bölgeye çok sayıda polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri balık adamlar ile baraj gölü içerisinde AFAD ve polis ekipleri ise baraj gölünün kıyısında arama çalışması başlattı.

SERİNLEMEK İÇİN GÖLE GİRMİŞ OLABİLİR

Özdem'in kıyafet ve eşyalarının bulunduğu bölgede balık avlanmada kullanılan malzemeler bulunurken, sosyal medya üzerinden ise 'Herkes kaderini yaşar' şeklinde açıklama yapması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Ancak Özdem'in serinlemek için göle girdiği ihtimali üzerine duruluyor.

'Herkes kendi kaderini yaşar' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu
'Herkes kendi kaderini yaşar' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu
\'Herkes kendi kaderini yaşar\' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Herkes kendi kaderini yaşar' paylaşımı yaptıktan sonra göl kenarında kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tan gürkan: bu paylaşımları yapanların başka şahıslarla ilişkileri var sonu hep hüsran 0 0 Yanıtla
  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.


Advertisement