Sevgilisinin boğazını kesip tecavüz etti; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunmasında ise "Abartılıyor" dedi - Son Dakika
3. Sayfa

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüz etti; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunmasında ise "Abartılıyor" dedi

Sevgilisinin boğazını falçatayla kesen, tecavüz edip şiddet uygulayan şahıs hakkında 53 yıla kadar hapis cezası istendi. Şahsın, bir arkadaşıyla birlikte genç kızı domuz bağı ile bağlayıp bir çuvala koyduğu ve aracıyla çuvalın üzerinden geçtiği öğrenilirken kendisini "Pişmanım ama abartılıyor" diyerek savunması pes dedirtti.

16.11.2020 12:53  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını işkence ettikten sonra bir çuvala koyup Avcılar'daki göl kenarına bıraktığı gerekçesiyle yargılanan sanık hakkında mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanık Emre Çiçek'in "cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "cinsel saldırı" ve "canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçlarından toplam 53 yıla kadar, arkadaşı Yunus Kıldır'ın ise "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 14 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.

BOYNUNDAKİ KESİK SES TELLERİNİ ETKİLEDİ

Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Emre Çiçek, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile hazır edildi. Tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada, İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığınca hazırlanan raporda, olayda mağdurun boyun bölgesindeki kesi sonucu oluşan ses tellerindeki hasar ve bunun sonucunda oluşan ses kısıklığının kişinin konuşmasında sürekli zorluğa neden olduğu belirtildi.

"SÜRPRİZİM VAR" DİYEREK KANDIRDI

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanıklardan Emre Çiçek'in kendisinden ayrılmak istediğini söyleyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'ı olay günü olan 6 Şubat 2019'da arayarak bir sürprizinin olduğunu söyleyip kiraladığı arabayla evden aldığı anlatıldı.

FALÇATA İLE BOĞAZINI KESTİ

İkilinin birlikte yemek yedikten sonra sanığın Rabia Kaçmaz'ı daha önce çalıştığı tekstil atölyesine götürdüğüne yer verilen mütalaada, sürpriz hazırladığını söyleyen sanık Emre Çiçek'in mağduru zorla içeri götürdüğü kaydedildi. Mütalaada, sanık Emre Çiçek'in burada mağdurun ağzını ve burnunu tutarak soluksuz bıraktığı, ellerine plastik kelepçe takarak özgürlüğünü kısıtladığına vurgu yapılarak, sanığın atölyenin arka kısmına götürdüğü mağdurun boğazını çenesinden aşağı doğru falçata ile kestiği kaydedildi.

TECAVÜZ ETTİ

Mağdura yönelik darp ve işkencesini sürdüren sanığın bıçakla Rabia Kaçmaz'ı yaraladığı, yastıkla boğmaya çalıştığı ve cinsel istismarda bulunduğu belirtilen mütalaada, bu olaylar sonrasında olay yerine gelen sanık Emre Çiçek'in arkadaşı sanık Yunus Kıldır'ın, Çiçek'e "Beni bu işe bulaştırma, merak etme kimseye bir şey gördüğümü söylemem" diyerek gitmeye çalıştığı anlatıldı.

ÇUVALA KOYDUĞU GENÇ KIZIN ÜZERİNDEN ARACIYLA GEÇTİ

Mütalaada, bunun üzerine iki sanığın birlikte çıktıktan kısa süre sonra tekrar geldikleri atölyede Rabia Kaçmaz'ı bir çuvalın içine koyup araca taşıdıklarına yer verildi. Sanık Yunus Kıldır'ın bir süre sonra araçtan indiği, Avcılar Firüzköy göl kenarına gelen diğer sanık Emre Çiçek'in ise mağduru yere doğru fırlattığı aktarılan mütalaada, sanığın mağdurun yaşayıp yaşamadığını kontrol etmek için üzerine bastıktan sonra araçla üzerinden geçtiği vurgulandı.

DOMUZ BAĞI İLE BAĞLANMIŞ, YARI ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Sanık Çiçek'in sonrasında babasını arayıp olayı anlattıktan sonra teslim olduğu ve onları olay yerine götürdüğü anlatılan mütalaada, domuz bağı ile bağlanmış ve yarı çıplak vaziyette bulunan yaralı haldeki Rabia Kaçmaz'ın kaldırıldığı hastanede uzun süre yoğun bakımda kaldığı belirtildi.

53 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Mütalaada, sanık Emre Çiçek'in "cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "'cinsel saldırı" ve "canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçlarından toplam 19 yıldan 53 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen mütalaada, sanık Yunus Kıldır'ın ise "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 4 yıldan 14 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.Mütalaada, sanık Kıldır'ın "suçu bildirmeme" suçundan beraatine karar verilmesi istendi.

"PİŞMANIM AMA ABARTILIYOR"

Duruşmada söz verilen sanık Emre Çiçek, "Avukatımla birlikte savunma yapacağım. Pişmanım ancak olay abartılıyor." dedi. Mahkeme, taraflara mütalaa karşı beyanda bulunmak için süre vererek, duruşmayı erteledi.

Sevgilisinin boğazını kesip tecavüz etti; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunmasında ise "Abartılıyor" dedi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Sevgilisinin boğazını kesip tecavüz etti; çuval içine koyup aracıyla ezdi! Savunmasında ise 'Abartılıyor' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Gül: İdamı istiyorum gelmediği sürece böyle vicdansız insafsız herşeyi yapar sonra da abartıyor hee Allah'a havale ediyorum 61 5 Yanıtla
  • özge: bu haydutun cezası çok ağır olmalı 34 0 Yanıtla
  • eser: fuhuşun her çeşitini yapın sonra beni kesti ezdi nedir bu ahlaksızlık bunlar olmadan önlem alacaksın 3 29 Yanıtla
  • Candan: Allah en hızlı şekilde belasını cezasını kahrını verir inşaallah. 29 0 Yanıtla
  • Selim: Yokmu kadinin abisi babasi adami gebettsin.ben kana kan cana can dan yanayim 19 1 Yanıtla
  • d: allah belanızı versin inşallah 18 0 Yanıtla
  • veli : SENİN BAKIŞINA BİLE 30 YIL CEZA VERİLMESİ LAZIM SEN İNSAN FALAN DEĞİLSİN CANİ 5 0
  • ...: Bunların yaşam hakları elinden alınmalı bu nas bı vahsettlr... 4 0
  • selo : olum olsa bile böylemi yapması gerek ayıp aaq nasıl bir insansın sen belki dediğini yapmadı onun günahı senin boynunda olcak 1 0
  • haklı: süprizim var gel nereye ormana haydaaa :D ormandan ne çıkacak acaba :D 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement