İki aile arasındaki kız kaçırma kavgasında silahlar konuştu: Kaldırımda yürüyen genç öldü - Son Dakika
3. Sayfa

İki aile arasındaki kız kaçırma kavgasında silahlar konuştu: Kaldırımda yürüyen genç öldü

İstanbul'da iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. Kavgada iki kişi hafif yaralanırken, o sırada kaldırımda yürüyen 24 yaşındaki Ahmet Elçeoğlu kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

04.12.2020 16:49  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta yaşayan yabancı uyruklu Omar M., Küçükçekmece'de oturan Nura H. isimli kadını 2 gün önce kaçırdı. Kızın ailesi erkek tarafının yaşadığı yere giderek kavga etti.

KALDIRIMDA YÜRÜYEN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Daha sonra erkeğin ailesi kız tarafının yaşadığı Küçükçekmece Pelikan Sokak'a gidip kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sırasında olayla alakası olmayan ve o sırada kaldırımda kuzeni ile yürüyen Ahmet Elçeoğlu ve kuzeni M.E. de vuruldu. 24 yaşındaki Eçeoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA 3 KİŞİ YARALANDI

Kız tarafından da A.H. (15) ve H.M. (14) isimli iki çocuk hafif şekilde yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Olay üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahısların kaldığı 13 adresi tespit edip, önceki gün eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskında silahı kullanan ve kız kaçırma olayını gerçekleştiren Omar M. Çatalca'da, onunla birlikte araçta bulunan Gerib M. ve İmet N. ise Esenyurt'ta yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İki aile arasındaki kız kaçırma kavgasında silahlar konuştu: Kaldırımda yürüyen genç öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İki aile arasındaki kız kaçırma kavgasında silahlar konuştu: Kaldırımda yürüyen genç öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • halilibo : ALLAH belasıını versın bunların sucsuz gunahsız adamın canına kasttedenler umarım cıkamazsınız ıcerden 24 0 Yanıtla

Advertisement