Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

Isparta'da kız kaçırma kovalamacasında kaza yapan uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu. Uzman çavuş, polis ekiplerince gözaltına alındı.

24.01.2020 00:24  Güncelleme: 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da aralarında kız kaçırma meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen uzman çavuşun kullandığı aracın kaza yapması sonrasında, onu takip eden grup tarafından linç edilmek istendi. Yaşanan olay sırasında uzman çavuşun kendisini korumak ve husumetli olduğu grubu dağıtmak amacıyla yanında bulunan beylik silahı ile havaya uyarı ateşi açtığı öne sürüldü. Uzman çavuş, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Isparta Gülevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşından küçük kız çocuğunun kaçırılması yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen C.Y. isimli uzman çavuş, kullandığı 03 plakalı araçta kız çocuğu ile birlikte seyir halinde olduğu sırada, husumetli taraflar tarafından takibe alındı. Bir süre takip edilen C.Y., 106. Cadde ile 124. Cadde kavşağına geldiğinde aracın kontrolünü kaybederek refüjdeki ağaca çarpması sonucu kaza yaptı.

Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

KENDİSİNİ KORUMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kaza sonrasında husumetli olduğu grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., yanında bulunan beylik silahıyla hava ateş açarak kurtuldu. Çevredekiler tarafından silah seslerinin duyulması üzerine, bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ile çok sayıda asayiş ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirdi.

Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu

GÖZALTINA ALINDI

Husumetli olduğu kalabalık grup tarafından linç edilmek istenen C.Y., polis ekiplerince olay yerinden uzaklaştırılarak, doktor raporunun ardından gözaltına alındı. Uzman çavuş ile aralarında husumet olduğu belirtilen grubun da daha sonra aynı polis merkezine gittiği öğrenildi. Öte yandan, yaşanan olaylar zinciri ve kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kız çocuğunu kaçıran uzman çavuş, linç girişiminden havaya ateş açarak kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • Uzman : Çavuş günümüzde uzman doktordan çok para kazanıyor uzman çavuşun Bilgi zeka seviyesi ise ülkenin en alt düzeyinde sonuç böyle olur 159 102 Yanıtla Hakkari: Şuan en iyi kazanan sektör sağlık...Dr... hemşire bile devlet de 5000 alıyor.. uzman çavuş..4500 çokmu 42 100 Bozkurt: Asker düşmanı... 44 93
  • Uzm çvş: Sizin gibi salak adamlar uzm. Çvş rütbesini ayaklar altına düşürdü teşkilatta ne salal adamlar var ya uzm çvş kalitesini yerle bir ettiler 27 5 Yanıtla Raci: Çoook kaliteli.Işsiz insan deposu. 3 3
  • HURİYE : BU NEDİR YA ÜLKE BÖYLE İNSANLARAMI EMANET EDİLİYO OFF GERÇEKTEN OF YAZIK YA 16 10 Yanıtla
  • Tall amr: Şuan suriyede görevli birçok yiğit var bu yigitlere laf eden eğitim seviyesi yüksek arkadaslar lütfen siz o bölgelere gidip bu görevi siz devam ettirin.siz hiç günde en az 40-50 defa her yol kontrol noktasına gelen araçlar için canlı bomba mı acaba diye tedirgin olup o heyecanı yaşadınızmı.günde en az 50 defa sevdiğiniz çoluk çocuğunuz aklınıza geliyormu acaba Allah korusun böyle heyecanı ve adranali yaşamak isteyen seviyesi yüksek olan kardeslerimizi buraya bekliyoruz 18 6 Yanıtla Haydi soyle: Senin yüksek olsaydı iş bulsaydın gidermiydin. İşsizlik ölümden beter.Desenki her meslekten bu tip cinsler çıkar amenna.Bana vatan sevgisi yiğitlik üzerinden konuşma.Orada bedavadan durmuyorsun,paran yatıyor arkadaş.sen bana o mesleğe girmeseydin yapacak bir işin varmıydı onu söyle. 10 8 Haydi sen soyle: Bir sürü seçenek varken neden canını tehlikeye sıkar bir insan aynı paranın belkide fazlasını kazanabicekken kuru maaşa can pazarına neden ciksinki sen neden buradasın korkundanmi 0 1
  • DELİHA: NİTELİKSİZ OLANLARI PSİKOLOJİSİ NORMAL OLMAYANLARI TOPLAYIP UZMAN YAPARSANIZ BU HABERLERİ ÇOK GÖRÜRÜZ 19 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.


Advertisement