Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüyen ağabey annesini öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüyen ağabey annesini öldürdü

Iğdır'da, Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için karantinaya alındı. Ağabey Serkan Kayar, kız kardeşi Özgecan Kayar'ın biri ile mesajlaştığını görünce, eline bıçak alarak kardeşinin üzerine yürüdü. Serkan Kayar elindeki bıçakla annesi Hanım Kayar'ı yaraladı. Hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybederken, Serkan Kayar tutuklandı.

22.12.2020 00:47  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, geçtiğimiz günlerde Iğdır Merkez Söğütlü Mahallesinde meydana geldi. 5 kişilik Kayar ailesi koronavirüs temaslı oldukları için ikamet ettikleri evlerinde karantina altına alındı.

KARDEŞİNİN MESAJLAŞTIĞINI GÖRÜNCE KAVGA ÇIKTI

Karantina günlerinde ağabey Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın telefonla başka biri ile mesajlaştığını gördü. Özgecan'ın mesajlaştığını gören ağabey Serkan Kaya ile kız kardeşi Özgecan arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce anne Hanım Kayar iki kardeşin arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı.

ANNESİNİ BIÇAKLADI

Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine eline bıçak alan Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın üzerine yürüdü. Bu arada olayı yatıştırmak ve iki kardeşin arasına girmek isteyen anne Hanım Kayar bıçak darbesiyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serkan Kayar'ın ise tutuklandığı öğrenildi.

Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüyen ağabey annesini öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mesajlaştığı için kız kardeşinin üstüne bıçakla yürüyen ağabey annesini öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • GAKKOŞ 23: Allah rahmet etsin anne yüreği araya girmese olmaz biri kızı biri oğlu şu telefonu içat edenin ............. 24 3 Yanıtla
  • ESRQ: yeter artık be yeter salın artık lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement