Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın, vurulmadan önceki anın fotoğrafını çekti - Son Dakika
3.Sayfa

Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın, vurulmadan önceki anın fotoğrafını çekti

Karaman'da, çocuklarını görmek için gittiği evinde boşanma davası süren eşi Hakan Karharman tarafından tüfekle bacağından vurulan Özgen Karharman, vurulmadan hemen önce eşinin fotoğrafını çekti. Görüntülerde pompalı tüfek net bir şekilde belli olurken, adamın ayakkabısını bağladığı görüldü.

11.11.2020 08:43  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da oturan 4 çocuk annesi Özgen Karharman, iddialara göre eşi Hakan Karharman'ın kendisine sürekli şiddet uygulayıp, bıçakla saldırarak yaralaması üzerine yaklaşık 8 ay önce evi terk etti. İzmir'de yaşayan annesi Özlem Şahin'in yanına yerleşen Karharman daha sonra eşine boşanma davası açtı. Çiftin, boşanma davasının görüleceği hafta İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle duruşma ertelendi.

ÇOCUKLARI SON KEZ GÖREBİLİRSİN DİYEREK ÇAĞIRDI

Hakan Karharman, duruşmanın ertelenmesinin ardından eşi Özgen Karharman'a, anlaşmalı olarak boşanmak istediğini ve Karaman'a gelip, çocuklarını son kez görebileceğini söyledi. Bunun üzerine Özgen Karhraman da 5 Kasım'da çocuklarını görmek için Karaman'daki evine gitti.

KENDİSİNİ VURMAK İÇİN HAZIRLIK YAPAN KOCASINI GÖRÜNTÜLEDİ

Özgen Karharman eve gittiğinde eşi Hakan Karharman, "Sen otur ben çocukları alıp, geleyim" diyerek, evin kapısına yöneldi. Durumdan şüphelenen Özgen Karharman da evden çıkmak için kapıya yöneldiği sırada eşinin ayakkabısını bağlayıp, av tüfeğini eline aldığını gördü. Bunun üzerine eşinin kendisini vurmak için hazırlık yaptığını anlayan Özgen Karharman, cep telefonuyla o anların fotoğrafını çekip, evden kaçmak istedi.

Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın, vurulmadan önceki anın görüntülerini çekti

MÜDAHALE EDERKEN BACAĞINDAN YARALANDI

Eşinin tüfeği üzerine doğrultması sonucu, müdahale etmek isterken ateş alan tüfekten çıkan saçmalar sağ bacağına isabet etti. Özgen Karharman kanlar içinde yere yığıldı. Hakan Karharman ise olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özgen Karharman, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Kaçan Hakan Karharman da kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Karharman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"BENİ VE OĞLUMU DA ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETMİŞTİ"

Kızı Özgen Karharman'ın hastanedeki tedavisinin devam ettiğini belirten anne Özlem Şahin, kızının sağ bacağını tam olarak kullanamayabileceğini belirtti. Damadının sürekli olarak şiddet uyguladığını öne süren Şahin, "Kızıma sürekli şiddet uyguluyordu. Kızım evi terk edip, bizim yanımızda yaşamaya başladıktan sonra beni ve oğlumu da öldürmekle tehdit etmişti. Hatta kızımı da sakat bırakacağını söylüyordu. Boşanma davaları ertelenince, kızıma anlaşmalı boşanabileceklerini söyleyip, çocuklarını son kez görebilirsin diye, Karaman'a çağırmış" dedi.

"ANNELİK DUYGUSUYLA HAREKET EDİP ÇOCUKLARINI GÖRMEYE GİTTİ"

Kızını gitmemesi için uyardığını söyleyen anne, "Ancak, annelik duygusuyla hareket edip, çocuklarını görmeye gitti. Doktorlar, kızımın sakat kalma oranının yüksek olduğunu söyledi. Sonuçta bizim hayatımızı mahvetti, kızımı da yüzde seksen sakat bıraktı. Ben Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, Adalet Bakanımıza sesleniyorum, lütfen bunlara adil bir şekilde ceza gelsin. Suçlular dışarıda olmasın, annelerimiz ağlamasın, evlatlarımız ağlamasın" ifadelerini kullandı.

"KIZIMI DAHA ÖNCE 3-4 DEFA BIÇAKLADI"

Damadının, kızını bıçakladığını belirten baba İsmet Aktaş ise "Kızımı daha önce 3-4 defa bıçakladı. Kızım şikayetçi olmuştu, ancak çocuklarını düşünerek, şikayetinden vazgeçti. Yaklaşık 8 ay önce de yine bıçakla yaraladı. Kızım da evi terk edip, annesinin yanına yerleşti. Daha sonra boşanma davası açtı. Geçtiğimiz günlerde de İzmir'de boşanma davası vardı. İzmir depremi nedeniyle de mahkeme ertelendi. Hakan, 'Gel anlaşarak, boşanalım' diyerek, kızımı kandırıyor. Kızım İzmir'den çıkıyor, Karaman'a geliyor. 'Gel çocuklarını son bir kez gör' diyerek, kızıma komplo kuruyor. Silahı, her şeyi ayarlıyor ve silahı kızımın kalbine doğru dayıyor. Kızım da o esnada eliyle silaha müdahale edince silah ateş alıyor ve bacağından yaralanıyor. Bile bile tasarlayarak, kızımı öldürmeye götürüyor. Adalet yerini bulsun, analar ölmesin istiyorum" diye konuştu.

Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın, vurulmadan önceki anın fotoğrafını çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın, vurulmadan önceki anın fotoğrafını çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • andsmero: kadınlar kocalarını bırakıp neden free takılmanın derdınde bırılerıde bunu açıklasın madem bosanacaksın neden evlenıp adamın basını belaya sokuyosun 18 38 Yanıtla karadeniz kizi: senin zekanda problem var olmamişsin sen bi ara magarana geri dön 5 1 Anl: Sen neden eziksin 1 1
  • Ali-Veli: Öldürmekte ne. Baktın anlaşamıyorsun yol ver gitsin. İpi koparma ip koptuktan sonra dönüp bakan namettir. 31 1 Yanıtla BEYİN İFLAZI: BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY..... ÇOCUKLAR NE OLACAK 0 0
  • alper: delikanlı diye gidip böyle barzolarla evleniyorsunuz uzak durun böyle hanzolardan 9 0 Yanıtla
  • Fatma: Sanırım böyle bir adamın elinde o çocuklar kalmayacaktir umarim 7 0 Yanıtla
  • SADAKAT: kendini milete sergileyecem diye uğrasacagına kocasının rızası için uğrasa böyle olmaz ama bizim kızlar mal vallah ahlak yok artık üstüne alınan alınsın gercek bu giyim kusam islam harici herseye uyuyorsunuz eskiden kadın evini perdesini acmaktan haya ederdi şimdi sosyal metya kendilerin satıyorlar allah var cehenem var 2 1 Yanıtla
  • A b : Ulan bilip bilemeden eleştiri yapıyonuz bir kadın 4 çocuğunu sürekli atıp giderse kocasının nikahı altında onun bunun alem yaparsa adamın hayatını sürekli dağıtırsa bu adamın ne yapmasını bekliyoruz onu alkışlamasımı lazımdı az bile yapmı o adamın alnından öperim ben 1 1 Yanıtla
  • Sizce: 4 çocuk sürekli şiddet uygulayan bir koca için çok değil mi 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement