Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum - Son Dakika
Güncel

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum

Edirne'de oryantallik yapan Diğdem Uslu'yu öldürüp cesedini parçalayarak ormana gömen dönerci baba, kızının "Senin karın şununla bununla yatıyor." sözleri üzerine kendini kaybedip cinayeti işlediğini söyledi.

19.01.2019 14:14  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda kesik kolu ve diğer vücut parçaları bulunan kızı Diğdem Uslu'yu (32) elleriyle boğup, cesedini bıçakla parçalara böldükten sonra ormanlık alana gömen dönerci Hasan Uslu'nun (55) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Hasan Uslu, kızının psikolojik sorunları bulunduğunu, evde tartışırken kendisine "Senin karın şununla bununla yatıyor' dediğini o sırada kendini kaybedip elleriyle boğduğunu itiraf etti.

ORMANLIK ALANDA BULUNAN KESİK KOL CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Keşan'da geçen 9 Ocak Çarşamba günü, İspat Cami Mahallesi Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan ormanlık alanda kozalak toplamaya giden bir kişi tarafından gazete kağıdına sarılmış kesik insan kolu bulundu. Polis ekiplerince yapılan parmak izi incelemesinde, omuz hizasından kesildiği belirlenen sol kolun, kentteki bir gece kulübünde oryantallik yapan Diğdem Uslu isimli kadına ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde kurulan 6 kişilik özel ekip soruşturma başlatırken, İstanbul, Antalya ve Erzurum'dan gelen ceset arama köpeğiyle aynı bölgede arama başlatıldı. Polis, 10 güvenlik kamerasından 3 bin saatlik görüntü incelendi. Kesik kolun bulunduğu ormanlık alanda kadına ait olduğu değerlendirilen kalça kemiği, kafa ve diğer uzuvlar bulundu.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum
Didem Uslu

ANNE VE BABASI TUTUKLANDI

Yapılan incelemede, vücut parçaları üzerinde düzgün kesikler olduğu belirlendi. Bu tespit üzerinden yola çıkan polis ekipleri, Diğdem Uslu'nun dönerci ustası olan ve döner bıçağını rahat kullandığı bilinen babası Hasan Uslu üzerinde yoğunlaştı. Uslu Ailesi'nin oturduğu evde yapılan incelemede, cinayete dair izler bulundu. Polis ekipleri, bu gelişmenin ardından Diğdem Uslu'nun babası Hasan ve annesi Satı Uslu'yu evlerinde gözaltına aldı. Baba Hasan Uslu, emniyette susma hakkını kullandı. Şüpheli çift, işlemlerinin ardından Keşan Adliyesi'ne sevk edildi. Dün akşam tutuklanan Hasan ve Satı Uslu'nun savcılıkta verdikleri ifadeler ortaya çıktı.

"SENİN KARIN ŞUNUNLA BUNUNLA YATIYOR"

Şüpheli baba Hasan Uslu, savcılığa verdiği ifadede olayı tüm detaylarıyla anlattı. Kızı Diğdem Uslu'nun, 14 Aralık 2018 tarihinde, sabah saatlerinde eve alkollü gelerek eşi Satı Uslu'yla tartıştığını iddia eden Hasan Uslu, "İstanbul'a otobüs bileti varmış. Bileti bendeydi. Bu bileti istedi, daha sonra bende olan bileti kızıma verdim. Bileti buruşturup eşimin ağzına sokmaya çalıştı ve 'Bunu yiyeceksin' dedi. Bana ve eşime hakaret etti, ağza alınmaz küfürler etti, 'Senin karın şununla bununla yatıyor' dedi. O tartışma sırasında kendimi kaybettim. Sakinleştiremedim, tekme attı, daha sonra boğarak öldürdüm. Kendi yatak odasında öldürdüm. Eşim bu sırada Diğdem onu tartışma sırasında ittirdiği için bayıldı.

"EŞİM DİDEM'İ BOĞAZLADIĞIMI GÖRMEDİ"

Eşim, Diğdem'i boğazladığımı görmedi. Bir müddet bekledim, hanım kendine gelip öbür odaya geçmiş. Ben de diğer odaya geçtim. Hanımıma, 'Boğarak öldürdüm' dedim. O ilaç alıyor zaten, sakinleştirici almıştı, o yüzden tepki göstermedi. Sonra ceset bir gün boyunca yatak odasında kaldı. Cesedi parçalamaya karar verdim. Ayin 15'inde derin dondurucu dolap aldım ve 16'sında cesedi parçalamaya başladım. Cesedi bıçakla parçaladım, ekmek bıçağı ile. Daha sonra ekmek bıçağını çöpe attım. Cesedi yatağın üzerinde parçaladım. Bir gün içinde parçaladım" dedi.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum

"7 GÜN BOYUNCA PARÇALARI TAŞIYIP, ORMANA GÖMDÜM"

Derin dondurucuyu Diğdem Uslu'nun odasına kurduğunu ifade eden Hasan Uslu, "Bu sırada eşim salonda kaldı, derin dondurucuyu götürürken eşim beni görmedi. Parçalarken ses çıkarmadım. Parçaladığım kısımları gazeteye sardım, poşetledim ve derin dondurucuya koydum. Bir sonraki gün sırt çantasına koyup, Çamlık mevkisindeki ormana parça parça götürmeye başladım ve gömdüm.

"DİDEM'İN KÖPEĞİNİ YANIMA ALDIM"

7 gün boyunca parçaları taşıyıp, dediğim ormana parça parça götürüp gömdüm. Götürdüğüm sıralarda yanımda kimse yoktu, sadece Diğdem'in köpeğini yanıma alıp, gittim. Soran olursa 'Köpeği gezdirmeye gidiyorum' demek için köpeği yanıma aldım.

"KAN BULAŞAN YATAĞI DA PARÇALAYIP ÇÖPE ATTIM"

Gündüz öğle saatlerinde gidiyordum. Bana 'Nereye gidiyorsun?' diye soran olmadı. Taşıma işi bittikten sonra odayı temizledim. Yatağa az bir şey kan bulaşmıştı, çarşafı yıkayıp çöpe attım. Yatağı da parçalayıp çöpe attım. İçeriyi temizlediğim sırada ve çamaşırları yıkadığım sırada eşim odadan çıkmadı. Suçlamaları kabul ediyorum, olay anlattığım gibidir. Kimseden yardım almadım, tek başıma, sadece kendim yaptım, pişmanım" diye konuştu.

"BİLETİ ZORLA AĞZIMA SOKMAYA ÇALIŞTI, BİZLE BOĞUŞTU"

Anne Satı Uslu ise savcılıkta verdiği ifadede, "14 Aralık 2018 günü sabahında kızım alkollü şekilde eve gelmişti. Bir gün önce benim için İstanbul'a gidiş bileti almıştık. Sabah geldi ve alkollü şekilde bana seslendi ve benim İstanbul'a gidiş biletimi benden istedi, ben de bilet Hasan'da olduğu için 'Diğdem bileti istiyor' dedim ve Hasan da bileti Diğdem'e verdi. Diğdem bileti alıp parçaladı ve dizindeki kanayan yarasına sürdü, ardından bu bileti zorla ağzıma sokmaya çalıştı. Çünkü kızımın bipolar rahatsızlığı var ve kardeşiyle arası iyi değildir.

"BEBEĞİNİ ALDIRDIĞI İÇİN SİNİRLİYDİ"

Herhalde kardeşinin yanına gitmemizi istemediğinden bileti yırtmaya çalıştı ve bize kızdı. Daha önce kızım bir bebeğini aldırdığı için de bazı meselelere çok kafayı takardı ve sinirliydi. Bu sebeple de bizle kavga ederdi. Olay günü de bizle kavga etti. O sırada bağırıp çağırarak, benim de elimi ısırarak, bizle boğuştu.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum

DİDEM'İN BOĞAZINA SARILDI

Eşim de ben de onu sakinleştirmeye çalıştık ama sakinleştiremedik. Onu da sakinleştirmek o sırada mümkün değildi. Daha sonra babası Hasan bir şekilde Diğdem'ın boğazına sarıldı ve yatağın üzerine düşürdü. Tam bu sırada fenalık geçirerek kendiliğimden bayıldım. Yaklaşık bir saat baygın kaldım, kendimi salondaki kanepede yatıyor halde buldum. Olay Diğdem'in odasında oldu" dedi.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum

"BASİRETİM BAĞLANDIĞI İÇİN POLİSİ ARAMADIM"

Bayıldıktan sonra eşinin kendisini taşıyarak salondaki kanepeye yatırdığını ve kendine gelince de Hasan Uslu'nun 'Kaza ile oldu' dediğini belirten Satı Uslu, şunlar anlattı:

"Eşimden bana ilaç getirmesini istedim. O da bana bu ilacı dışarıdan, eczaneden getirdi. Gitmesiyle, gelmesi bir oldu. Ben bu ilacı aldım. Evde daha önce bulunan bir sakinleştirici ilaç aldım. Herhalde basiretim bağlandığı için polisi aramadım. Eşime polisi arayalım deyip demediğimi hatırlamıyorum. Belki demişimdir ama şu an tam olarak aklımda değil. Daha sonra eşim odayı kapatıp, içeriye girdi. Ben ne olduğunu görmedim. Evden ses duymadım. Sadece diğer dairelere ait olacağını düşündüğüm normal sesler duydum. Herhangi bir koku duymadım. Eşim arada bir odaya koku spreyi sıkıyordu ve salonu havalandırıyordu.

"DERİN DONDURUCU ALDIĞINI GÖRMEDİM"

Ben eşimin derin dondurucu aldığını görmedim. Koyduğu yeri de görmedim. Bu süreçte sürekli ilaç kullandım ve kendimde değildim. Bir sonraki salı günü çarşıya birkaç fatura yatırmak için gittim ve aynı zamanda İstanbul'a küçük kızımın yanına gitmek için bilet aldım. Amacım kızımın beni merak etmemesi ve tedirgin olmamasını sağlamaktı. Çünkü daha önce bilet alıp gidememiştim."

Savcılıktaki ifadelerinin ardında mahkemeye sevk edilen baba Hasan ve anne Satı Uslu, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum

"ANAMA BABAMA ÖLÜRÜM NOTUYLA PAYLAŞIM YAPTI"

Öte yandan, Diğdem Uslu'nun sosyal medya hesabında paylaştığı videonun altına 'Ben anama babama ölürüm' notunu yazdığı görüldü.

Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oryantal Kızını Öldürüp Parçalara Ayıran Baba Kan Dondurdu: Karın Şununla Bununla Yatıyor Deyince Boğdum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • çarşı34: Allah kimsenin başına vermesin babanın işi zor insanın böyle kızı olursa insan ne yapaçagını bilmez 3 6 Yanıtla
  • ...: nasıl kıydın bu kıza vicdansız herif 6 1 Yanıtla
  • Demokrasi dini: Dunyada igreclikler artiyor 6 0 Yanıtla
  • Gereksiz...: Allah herkeze hayırlı evlat versin. Tüm anne babalarada evlatlarını güzel ahlak güzel huy ile yetiştirmeyi nasip etsin. Anneler babalar. Evlatlarınız ile konuşun. Onları tablete, bilgisayara terk etmeyin. Onlarla irtibat kurun, paylaşın, güzel konuşun onlarla ki onlarda size güzel konuşsunlar. Ölen kardeşime allahtan rahmet diliyorum. Rabbim günahlarını afftesin. Babaya bu acıda zaten yeter evlat bu. Kimbilir oda nasıl perişandır. Üzücü bir olay. 5 1 Yanıtla
  • aslan: kız öldü ya yapıştır iftirayı 4 1 Yanıtla
  • mümin: ana baba denen pislikler yakılsın ibret için 5 0 Yanıtla
  • kralıce: yazık o baba değil canı. insanlar çoğu canı oldu allah korkusu olanlar bunu yapmaz.havale eder.ulkede ve dünyada insanı adalet yok.şeytanın çocukları kol geziyor.keşke başka bır ev tutup kurtardaydı canını nurlarda yatsın .insan evledına nasıl bunları yapar...... 2 1 Yanıtla
  • BİLGİN: ÇOK ACI.YAZIK BENCE RAHATSIZLIĞI OLAN KİŞİLER AİLESİ BÖYLE Bİ VAHŞETİ NORMAL Bİ İNSAN YAPAMAZ 0 0 Yanıtla
  • BİLGİN: Ortaya çıkan bunun gibi her vahşet, toplumda güveni öldürüyor. Emniyetli bir Trafik için Her yıl otobüse kamyona , muayene mecburiyeti olduğu gibi, Toplumun Emniyeti içinde , mecburen her yıl insanlar cehck up olmalı 0 0 Yanıtla
  • Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı
    14:12 Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da düzenlenen toplu temel atma töreninde 5.807 konutun temelini attı. Özhaseki, konuşmasında Hatay'a yapılan yatırımları ve deprem sonrası çalışmaları anlattı.

  • İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı
    14:12 İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen Mahzen-14 operasyonlarında, elebaşı dahil 50 şüphelinin gözaltına alınmasıyla bir organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlar sonucu suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon lira değerinde taşınmaza da el konuldu.

  • Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı
    14:09 Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı

    Nijerya ordusu, Kaduna eyaletinde fidye için kaçırılan 87 kişiden 16'sının kurtarıldığını açıkladı. Operasyonun devam ettiği belirtilirken, Nijerya'da fidye için kaçırma olaylarına sıkça rastlanmasına rağmen insan kaçırma suçunun cezasının idam olduğu biliniyor.

  • Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü
    14:09 Dilovası'nda Silahlı Kavga: 1 Ölü

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde çıkan silahlı kavgada, aralarında husumet bulunan Emre T. ve Ümit Y. arasında çıkan tartışma sonucunda Emre T. silahla boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan Emre T. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçan Ümit Y'yi yakalamak için çalışma başlattı ve olayda kullanılan tabanca bulundu.

  • AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın Belediyeyi Zarara Uğrattığı İddia Ediliyor
    14:09 AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın Belediyeyi Zarara Uğrattığı İddia Ediliyor

    AKP Elazığ Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz'ın, 2016-2019 yılları arasında sürdürdüğü belediye başkanlığı döneminde kilitli parke taşı alım ihalesi ile Belediyeyi 724 bin 581 lira 36 TL zarara uğrattığı iddia edildi. Konuyla ilgili müfettişlerin 'görevin kötüye kullanıldığı' yönünde verdiği rapora rağmen dosya ile ilgili Elazığ Valiliğince herhangi bir işlem yapılmadığı kaydedildi.

  • Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu
    14:09 Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda balkonda unutulan yemekten çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti
    14:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri devam ediyor. Çifteler ilçesinde gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü.

  • CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi
    14:09 CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron firmada çalışanlar ve belediye şirket işçilerinin kadroya alınması için kanun teklifi verdi. Gürer, kanun teklifiyle kamu sektöründe çalışan tüm işçilerin benzer haklara sahip olmasıyla birlikte iş gücü piyasasında daha dengeli ve adil bir yapı oluşturulmasının amaçlandığını belirtti.

  • Muş Valisi Avni Çakır, Yaşlılara Saygı Haftası'nda mesaj yayımladı
    14:08 Muş Valisi Avni Çakır, Yaşlılara Saygı Haftası'nda mesaj yayımladı

    Muş Valisi Avni Çakır, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla yaşlıların önemine vurgu yaparak, onlara destek olmanın ve saygı göstermenin bir vefa borcu olduğunu belirtti. Çakır, yaşlıların tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle toplumsal hafıza olduğunu ve geleceğe ışık tuttuğunu ifade etti.

  • Van'ın Çatak ilçesinde 'Sıfır Atık' projesi ile öğrenciler il birinciliği elde etti
    14:08 Van'ın Çatak ilçesinde 'Sıfır Atık' projesi ile öğrenciler il birinciliği elde etti

    Van'ın Çatak ilçesinde gerçekleştirilen 'Sıfır Atık' projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencileri, 2 farklı kategoride il birinciliği elde ederek, Van'ı iller arası yarışmada temsil etmeye hak kazandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, öğrencilerin atık üretimini azaltma, geri dönüşümü teşvik etme ve çevreye duyarlılık gibi konularda farkındalık oluşturmayı amaçlayan projeye katılımın büyük olduğunu belirtti.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.


Advertisement