Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme Tokat Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler - Son Dakika
Güncel

Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme Tokat Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler

Kütahya'da üç genç kız, dedikodu yaptığını iddia ettikleri başka bir kızı saçlarından sürükleyip, tekme tokat dakikalarca dövdü. Üç kızın tekme tokat dayağı, arkadaşları tarafından telefona kaydedildi.

26.03.2019 16:57  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, S.K. adlı kız, hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği yaşıtı kızı, hemzemin geçitte iki kız arkadaşıyla birlikte dövdü. Üç arkadaş, kızı saçlarından tutarak sürükleyip, tekme tokat dakikalarca döverken, arkadaşları da telefonla dehşeti kaydetti. Görüntülerin arkadaşlar arasında paylaşılmasının ardından polis, üç kızı ifadeye götürdü.

Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme <a class='keyword-sd' href='/tokat/' title='Tokat'>Tokat</a> Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler

TEKME TOKAT SALDIRDILAR

Kütahya yaşayan S.K., arkadaşları S.Y. ve H.S. ile birlikte, hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği S.A. adlı kızı Vefa Mahallesi'ndeki hemzemin geçide götürdü. Burada taraflar bir süre konuştu. Ardından S.K. ve iki arkadaşı, saçlarından tutarak sürükledikleri S.A.'yı küfür ederek tekme tokat dövdü. Dehşet anları dakikalarca sürdü. Bu sırada kızların yanındaki erkek arkadaşları müdahale etmeye çalıştı. Dakikalarca süren dehşet anlarını S.Y.'nin başka bir kız arkadaşı cep telefonu ile kaydetti.

POLİS SORUŞTURMA AÇTI

Cep telefonu görüntülerinin arkadaşlar arasında paylaşılmasının ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, kimliklerini belirlediği kızlardan S.K. ile arkadaşları S.Y. ve H.S.'yi ifade için Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürdü.

Şiddete uğrayan kıza ulaşılması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme Tokat Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kızı Saçlarından Tutup Tekme Tokat Dövdüler, Dehşeti Kaydettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Ercisli : İşte chp nin çağdaş kızları bunlardan ne ana olur ne kadın 16 16 Yanıtla
  • DOBRA: TÜRKİYEDE BÖYLE MAFYA KÖTÜ DİZİLER OLDUGU SURECE GENLİĞİN SONU NE YAZIKKI BU OLUR. 17 0 Yanıtla
  • sinan: Derhal bu kızlar kısırlaştırılmalı bunların doğuracağı çocuklardan ülkeye hiç bir fayda gelmez 16 0 Yanıtla
  • Bıdı Bıdı : Bunlarda Ana olacakda cennet ayaklarının altinda olacakda bizde görecez 16 0 Yanıtla
  • .: KESİNLİKLE CEZA VERİLMELİ UCU KAPATILMALI BU OLAYLARIN YAZIK GÜNAH GENCECİK ÇOCUKLAR ÖMRÜ BOYUNCA BU DUYGUYLA YAŞAYACAK 14 1 Yanıtla
  • TRABZONLAZRAİL61: kadın özgür olsun dedik bunlar iğrenclesti erkekler daha düzgün bu kadın milletinden artık 13 1 Yanıtla
  • GELECEK NESİL: Bu tür olaylar gelecek adına ciddi kaygı vericidir. Mahkeme bu tür olaylara hızlı bir şekilde cezasını en ağır şekilde vermelidir. 14 0 Yanıtla
  • çavuşoğlu: rtük sıgarayı buzluyor kadehleri sansürlüyor dizilerde 50 kişi öldürülüyor 150 kişi yaralanıyor silahtan çıkan mermiler bitmiyor ortada ne polis var nede ambulans ilk önce dizilere sansür getirin gençler tehlikeye doğru gidiyor herkesde silahlanma sevdası seçim olur millet havaya ateş eder düğün olur havaya ateş eder trafikte sinirlenir karşısındakine ateş eder hükümet bir önlem alsın artık 13 0 Yanıtla
  • Serefsızzz : O kızııı dovduguuu gıbııı onudaaa doveceksınnn adııı serefsızzz kopekkk kızzz bırseyyy yapmıyorrr adı kopekkk keskee orda olsaydımdaaa senııı ondannn beter ederdımmm 12 1 Yanıtla
  • fatih44: Bu salakları da karı diye koynuna alıcaklar ya . gereksiz gerzekler 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement