Kızılay Başkanı Turgurcan'a "Cumhuriyet Onur Ödülü" Verildi - Son Dakika
Güncel

Kızılay Başkanı Turgurcan'a "Cumhuriyet Onur Ödülü" Verildi

Kızılay Başkanı Turgurcan\'a "Cumhuriyet Onur Ödülü" Verildi

Erzurum Valiliği tarafından, Snow White Xanadu Oteli'nde Kızılay Şube Başkanı 88 yaşındaki Mithat Turgutcan'a "Cumhuriyet Onur Ödülü ve Beratı" verildi.

30.10.2013 18:58  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valiliği tarafından, Snow White Xanadu Oteli'nde verilen Cumhuriyet Resepsiyonu verildi. Resepsiyona evsahipliği yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve eşi Özden Altıparmak misafirlerini salon girişinde karşıladı. Resepsiyona Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ile eşleri,İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, kamu kurum müdürleri ile askeri erkan katıldı.

Kutlamalar kapsamında valilik tarafından ilk kez Kızılay Şube Başkanı 88 yaşındaki Mithat Turgutcan'a "Cumhuriyet Onur Ödülü ve Beratı" verildi. Turgutcan'a ödülü ve beratını takdim eden Vali Altıparmak, burada yaptığı konuşmada, bugünün herkes için çok özel ve Türk milleti için anlamlı bir gün olduğunu söyledi. Cumhuriyetin 90. yılını kutladıklarını ifade eden Vali Altıparmak, "Cumhuriyetimize sahip çıkarken, onun değerlerine de sahip çıkmak zorundayız. Onun özellikle yaşayan değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Erzurum için ilk olan 2013 yılı cumhuriyet onur ödülünü de Sayın Mithat amcamıza vermeyi, arkadaşlarımızla oy birliğiyle kabul etmiş olduk. İnşallah bu bir başlangıç, bundan sonra her cumhuriyet bayramında Erzurum`un değerlerine bir onur ödülünü vermek gelenek olarak kalsın istiyorum" diye konuştu.

Pasta kesiminin ardından, Kiremitlik Tabya, Tarihi Mecidiye Tabyası ve otel önünden havai fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızılay Başkanı Turgurcan'a 'Cumhuriyet Onur Ödülü' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement