Kızılay Dilovası Teşekkür Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

Kızılay Dilovası Teşekkür Yemeği Verdi

Kızılay Dilovası Teşekkür Yemeği Verdi

Kızılay Dilovası Şubesi, Kızılay haftası ve kurulduğu günden itibaren hizmetlerine destek verenlere teşekkür programı düzenledi.

11.11.2013 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşancıl Sahil Restaurant da düzenlenen programa Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Üzer ve yönetim kurulunun yanı sıra, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi, sanayici ve iş adamları katıldı.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

2010 yılında Dilovası'nın ilçe olması ile kurulan ve kurulduğu günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Kızılay Dilovası Şube Başkanı Ali Üzer, "Kızılay Dilovası Şubesi yardıma ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatmak için çalışıyoruz, Kızılay Şube binamızı bu kısa süre içerisinde yaptık, desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, mülki amirlerimize ve sanayicilerimize teşekkür ederim" dedi.

DÜNYA'NIN EN BÜYÜK İYİLİK HAREKETİ KIZILAY

Konuşma öncesi katılımcıların Kızılay haftasını kutlayan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman," Dünyanın en büyük iyilik hareketi Kızılay ülkemizde ve dünyada büyük çalışmalar yaptı. Geçtiğimiz yıllarda ilçemize kurulan Kızılay şubesi kurulduğu günden bugüne kadar ülkemize ve ilçemizde birçok çalışmaya imza attı. Ellerinden gelen her şeyi seferber eden Kızılay şube başkanımızı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

DÜNYANIN NERESİNDE BİR YARA VARSA KIZILAY ORADA

Bizler kışın yiyecek bulamayan kuşlara vakıflar kurmuş bir milletin torunlarıyız sözleri ile konuşmasına başlayan Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin," Osmanlı döneminde vakfiyeler kurarak birbirine destek olan bizler, 1868 yılında kurulan Kızılay ile birlikte yapılan yardımlar resmileştirilmiş, günümüzde güçlenen devletimiz ile birlikte güçlenen Kızılay artık dünyanın neresinde bir yara, nerede bir ihtiyaç sahibi varsa orada, böyle bir hareketin içinde olmakta büyük bir gurur, destek veren ve Kızılay'a gönül veren herkesi kutluyorum" dedi.

ŞAHİN TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Kızılay Dilovası Şubesi çalışmaların da desteklerini esirgemeyen, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a ve sanayici iş adamlarına teşekkür belgelerini Kaymakam Hulusi Şahin takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızılay Dilovası Teşekkür Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement