Kızılay'ın kurumsal bağışçıları yarışta - Son Dakika
Güncel

Kızılay'ın kurumsal bağışçıları yarışta

Kızılay\'ın kurumsal bağışçıları yarışta

Türkiye'nin dünyaya uzanan merhamet eli Türk Kızılayı'nın kan bağışı kampanyalarına, Adana'da kurum ve kuruluşların öncülüğünde toplu bağışlar sürüyor.

17.11.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilici Holding yönetici ve çalışanları Kızılay'a kan bağışında bulundu

Kurumsal Kızılay bağışçısı olan Bilici Holding'in yönetici ve çalışanları da Kızılay'a kan bağışında bulunarak büyük bir duyarlılık örneği sergiledi.

Ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını sürdüren Türk Kızılayı'na Adana'da da halkın yoğun desteği devam ediyor. Sosyal yardım faaliyetleri ve ilk yardım eğitimlerinin yanı sıra kan ve kök hücre bağışı konusunda yoğun bir çalışma içerisinde olan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı, bireysel bağışçıların yanı sıra kurum ve kuruluşlardan da yoğun destek görüyor. Kampanyalara en duyarlı bağışçı grupları arasında yer alan büyük şirketler, kan ve kök hücre bağışı için adeta birbirleri ile yarışıyor.

Kurumsal Kızılay bağışçısı olan Bilici Holding, bu kapsamda, geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Etkinlikte Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici ile çok sayıda yönetici ve çalışan kan bağışında bulundu. Bağışta bulunan her birey için, Orman ve Su İşleri Bakanlığı iş birliğinde sürdürülen "Bir Kan Bir Fidan" kampanyası kapsamında fidan dikildi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, etkinlikte yaptığı konuşmada, bağışları ile iş dünyasına ve Adana'ya örnek oldukları için Bilici Holding'e teşekkür etti. Saygılı, "Kan stoklarımızda sıkıntı yaşanmasın, hastalarımız ve yakınları mağdur olmasın istiyoruz. Duyarlı her vatandaşımızı kan bağışına davet ediyoruz. Bağışta bulunan her vatandaşımız için Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yürütülen projemiz kapsamında bir fidan dikiliyor. Bu sayede hem bir insan hayatı kurtuluyor hem de ülkemiz daha yeşil hale geliyor" dedi.
Türk Kızılayı'nın ülkemizin yardım ve iyilik hareketi olduğunu ifade eden Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici de, "Milletimizin ortak bilinçle yaptığı bu iyilik hareketine destek vermek bizler için bir onurdur. Savaşta, barışta, doğal afette, her şartta milletinin yanında olan Kızılay'a desteğimiz artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, etkinlik sonunda Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici'ye desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızılay'ın kurumsal bağışçıları yarışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement