Kızılay'ın "Nesiller Buluşuyor" Projesi - Son Dakika
Güncel

Kızılay'ın "Nesiller Buluşuyor" Projesi

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle gençler ve huzurevi sakinlerini buluşturmayı konu edinen "Nesiller buluşuyor" projesi uygulandı.

23.03.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle gençler ve huzurevi sakinlerini buluşturmayı konu edinen "Nesiller buluşuyor" projesi uygulandı.

Şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana ve Seyhan huzurevlerindeki etkinlikte huzurevi sakinlerinin tüm etkinliklerinin yer aldığı film gösterimi yapıldı. Huzurevi sakinleri ile yemek yiyen öğrenciler, yaşlılara, yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim etti. Katılımcılar müzik eşliğinde eğlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İdris Bal, Türk Kızılayı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün insan onurunu korumak ve yaşam kalitesini artırmak adına çalışan, biri devlet eliyle biri de gönüllü insanlarla oluşturulmuş kardeş iki kurum olduğunu belirtti.

Bal, "Türk Kızılayı'nın, farklı pek çok alanda sorumluluğumuzda olan insanlarımızın yanında olması bizleri çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da yaşlı, çocuk, engelli ve özel durumu olan bireylerin her zaman Türk Kızılayı'nın önceliği olduğunu belirterek, "Bizler hem yönetim hem de gönüllü genç kardeşlerimle milletimiz için çalışmaktan onurlu ve mutluyuz" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılay'ın 'Nesiller Buluşuyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement