Kızılay Şehitler Anısına Kırık Buğday Çorbası Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Kızılay Şehitler Anısına Kırık Buğday Çorbası Dağıttı

Kızılay Şehitler Anısına Kırık Buğday Çorbası Dağıttı

Türk Kızılayı, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü dolasıyla Kocatepe Camii’nde vatandaşlara kırık buğday çorbası ve üzüm hoşafı dağıttı.

17.03.2017 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolasıyla Kocatepe Camii'nde vatandaşlara kırık buğday çorbası ve üzüm hoşafı dağıttı.

Türk Kızılayı, Çanakkale Zaferi'nin 102'inci yıldönümünde Kocatepe Camii'nde namazdan çıkan vatandaşlara şehitlerin son yemeği olan kırık buğday çorbası ve üzüm hoşafı dağıttı. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Kızılay yetkililerinin katıldığı kar yağışı altındaki etkinlikte vatandaşların hem içi ısındı hem de Çanakkale şehitleri anıldı. Eski Emniyet Genel Müdürü Saffet Arıkan Bedük de Kızılay aracına gelerek, vatandaşlara çorba dağıttı. Kızılayın her anlamda önemli etkinlikleri olduğunu ifade eden Bedük, "18 Mart Çanakkale Zaferi milleti millet yapan değerlerin olduğu, bu devleti kurmanın adımlarının atıldığı bir tarihtir. Milli ve manevi değerlerin heyecanıyla bu toprakları kurtaran atalarımızı ve dedelerimizi minnetle anıyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kızılayın yapmış olduğu bu etkinliği de tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızılay Şehitler Anısına Kırık Buğday Çorbası Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement