Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı, "İş Arkadaşım" Diyerek, Eşiyle Tanıştırmış - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı, "İş Arkadaşım" Diyerek, Eşiyle Tanıştırmış

Samsun'un Bafra ilçesinde aşk yaşadığı Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak'a atlayan Osman Ertekin'in sevgilisini "iş arkadaşım" diye tanıştırıp, eşinin doğum gününde eve davet ettiği ortaya çıktı.

17.03.2018 14:17  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde aşk yaşadığı iddia edilen Belgin Ş. ile birlikte i Kızılırmak Nehri'ne atlayan Osman Ertekin'İ (20) arama çalışmaları sürüyor. Bu arada Ertekin'in, 'iş arkadaşım' diye tanıştırdığı Belgin Ş.'yi, eşinin doğum gününe çağırdığı ortaya çıktı.

YASAK AŞKIYLA ATLADI, İZİNE ULAŞILAMADI

Bafra ilçesinde geçen Perşembe akşamı evli ve bir çocuk babası Osman Ertekin ile aşk yaşadığı öne sürülen Belgin Ş., Kızılırmak Nehri'ne atladı. Bir süre suda çırpınıp yardım çığlıkları atan iki genç, ardından akıntıya kapılarak kayboldu. İtfaiye, polis ve AFAD ekiplerinin dün sabahın ilk ışıklarıyla başlattığı arama çalışmalarında Belgin Ş.'nin cesedi bulundu ancak Ertekin'in izine ulaşılamadı.

ARAMALAR YENİDEN BAŞLADI

Dün havanın kararmasıyla ara verilen, bugün sabah saatlerinde yeniden başlayan çalışmalara, Samsun Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve Samsun Sualtı polis dalgıç ekipleri katıldı. Şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

'İŞ ARKADAŞIM' DİYEREK, EŞİYLE TANIŞTIRMIŞ

Bu arada, Osman Ertekin'in, birlikte nehre atladığı Belgin Ş. ile Bursa'da aynı tekstil firmasında çalıştığı belirtildi. Ertekin'in Belgin Ş.'yi eşi Nuray Ertekin ile "iş arkadaşım" diye tanıştırıp, eşinin doğum gününde eve davet ettiği ifade edildi. Belgin Ş.'nin birkaç gün önce Bursa'dan Samsun'un Bafra ilçesine Osman Ertekin'in yanına geldiği öğrenildi.

PLANLI İNTİHAR ŞÜPHESİ

Öte yandan Osman Ertekin sosyal medya hesabından 11 Şubat tarihinde "Reklama 33 gün kaldı" notunu paylaşımda bulunması ve o tarihin nehre atladıkları güne denk gelmesi 'planlanmış intihihar' olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Ertekin'in aynı gün askerlik görevi için Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na teslim olması gerektiği kaydedildi.

Osman Ertekin'i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı,
Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı,
Kızılırmak\'a Birlikte Atladığı Genç Kızı, "İş Arkadaşım" Diyerek, Eşiyle Tanıştırmış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'a Birlikte Atladığı Genç Kızı, 'İş Arkadaşım' Diyerek, Eşiyle Tanıştırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • gerçekçi: Kız için hiç üzülmedim böyle evlilerin arasına giren fitne sokanların sonu maalesef bu oluyor. Adama da üzülmedim ayrıl başkasını seviyorsan onunla ol iki ilişki bir arada yürütme.Kız evli olduğunu öğrendiği anda ilişkisini kesmeliydi adamla. Nötrüm ne üzülürüm ne sevinirim ama cezalarını bulmuşlar takdir bu olmuş haklarında.Sadece evli olduğu kadına üzüldüm yazık ona gerçekten. 22 1 Yanıtla iz: üzülmedim kız ve adam dediklerinin ikiside çocuk yaştA 4 2
  • Ismail : Bende ayni durumdayim evliyim 25 yillik ve 27 yasinda birisine asik oldum o da beni deli gibi seviyor cok zor bir durum sadece sunu diyorum simdiye kadar hep birileri icin calistim cabaladim artik kendim icin yasayacagim 1 19 Yanıtla Peltek: Karını da bana yolla onun da başkaları ile olması onun hakkı değil mi ? 2 3 bayburtlu: EVLEN IKINCIYI AL EGERKI IKISI ARASINDA HAK GÖZETEBILECEKSEN 0 1
  • Tahir : Ulan mal mal yorum yapmayın iki genç insan bir hata yanlış sonuç bu .işin içinden cikamamislar keşke bir çözüm bulup hayatlarına son vermeseydiler 8 10 Yanıtla
  • MAHMUT MAHMUT: KIZ ÖLÜMÜ HAKETMİŞ BEKARLARIN SUYUMU ÇIKTI EVLİLERDEN UZAK DURUN ÇOCUKLAR PERİŞAN OLUYOR 13 3 Yanıtla
  • Mustafa : Şimdi öncelikle şunu Soylim iki genç cagilliginden yolun sonunu bulmuş ve memleket eleştirisine gelince yaşadığınız illerde neler olduğuna kulak tikayanlar bugün kalkmış samsun ve adana diyor işte bunu diyenler dinci gecinip yakınına göz koyan insanlar 3 9 Yanıtla
  • HANDE: ADANADAN SONRA KAYSERİ GELİYOR HAK YEMEYİN 3 3 Yanıtla
  • MAHMUT: KIZ ÖLÜMÜ HAK ETMİŞ BEKARLARIN SUYUMU ÇIKTI EVLİ ADMLA BERABER OLUYONUZ OLAN ADAMIN EŞİ İLE ÇOÇUĞUNA OLMUŞ 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement