Kızıltepe Belediyespor Rakibini Gole Boğdu - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Belediyespor Rakibini Gole Boğdu

Kızıltepe Belediyespor Rakibini Gole Boğdu

Kızıltepe Belediyespor kadın futbol takımı, mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup'ta karşılaştığı Tarsus Gençlerbirliğispor'u 21-0 mağlup etti.

16.11.2012 09:55  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tek kadın futbol takımı olan Kızıltepe Belediyespor kadın futbol takımı, mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup'ta karşılaştığı Tarsus Gençlerbirliğispor'u 21-0 mağlup etti.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Malatya Bayanlarspor'a 4-3 yenilen Kızıltepe Belediyespor, 2. haftada Kızıltepe Şehir Stadı'nda karşılaştığı rakibi Tarsus Gençlerbirliğispor'u gol yağmuruna tuttu. Kızıltepe Belediyespor Kulübü Başkanı Aslan Başboğa, sporcuların Tarsus Gençlerbirliğispor karşısında güzel bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Ligde ikinci kez mücadele ediyoruz. Ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kaliteli bir ekibiz. Tarsus Gençlerbirliğispor karşılaşmasında da ne kadar iyi bir ekip olduğumuzu gösterdik. Ligde 3 puan kazandığımız için mutluyuz" dedi. 7 takımlı Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden ve 3 puanla 3. sırada bulunan Kızıltepe Belediyespor kadın futbol takımı Pazar günü Elazığ deplasmanına giderek Hedefspor ile karşılaşacak. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Belediyespor Rakibini Gole Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement