Kızıltepe'de İki Yeni Park Açılacak - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de İki Yeni Park Açılacak

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.

03.08.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışmaları kapsamında iki yeni parkın yapımı için çalışmalara başlandı.

Hastane Caddesi yol bitimi İpekyolu mevkisindeki alanda yapımına başlanan parklar hakkında konuşan Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Ası, parkların yapılacağı alanın yıllardır hafriyat alanı olarak kullanıldığını belirterek, projenin bitimiyle çevrenin daha güzel bir görünüme kavuşacağını aktardı.

Parklar hakkında bilgi veren Ası, "Yapacağımız yeni parkta yürüyüş yolu, yeşil alan ve çocuk oyun parkları gibi alanlar yaparak yurttaşlarımızın daha rahat ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir alana dönüştüreceğiz. Çalışmalar sadece bunlarla sınırla kalmayacak imkanlar dahilinde vatandaşların tüm taleplerine cevap vereceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de İki Yeni Park Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kader: Insallah olur yaa inan ki kiziltepede bir park yok cok ihtiyacimiz var olursa ne mutlu bize mardinde ki karayollari parki gibi olursa ne guzel olur 0 0 Yanıtla
  • Mavi: Pis pkk kiziltepeye ne yaptin? Zahmet etme 0 0 Yanıtla

Advertisement