Kızıltepe'de Şehit Polisler İçin Taziye Çadırı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Şehit Polisler İçin Taziye Çadırı

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü, dünkü trafik kazasında şehit olan 4 polis için gelen vatandaşların başsağlığı dileği için taziye çadırı kurdu.

05.10.2011 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü, dünkü trafik kazasında şehit olan 4 polis için gelen vatandaşların başsağlığı dileği için taziye çadırı kurdu.

Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü, dün meydana gelen ve şehit olan polis memurları Aytaç Usta, Hasan Babacan, Mustafa Acar ve Kuddusi Arısoy için kurum bahçesinde taziye çadırı kurdu. Şehitlerin fotoğraflarının üzerinde yer aldığı taziye çadırında Kaymakam Erkaya Yırık ile Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul ediyor.

Kaymakam Yırık, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün meydana gelen elim kazada Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 polisin yaşamını yitirdiğini belirterek,

"Kızıltepe halkı, kendi şehitlerine sahip çıkarak, güvenlik güçlerimizin acılarına ortak olmuşlardır. Halkının huzuru için güveni için her tülü fedakarlığı gösteren arkadaşlarımızın ruhları şad olsun. Tüm emniyet camiamıza ve şehitlerin ailelerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Taziye çadırına gelen vatandaşlara yöre geleneklerine uygun olarak mırra da ikram ediliyor.

- MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Şehit Polisler İçin Taziye Çadırı - Son Dakika


Advertisement