Kızıltepe'de Tatlıcılar Bayrama Sayılı Günler Kala Yoğun Mesaide - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de Tatlıcılar Bayrama Sayılı Günler Kala Yoğun Mesaide

Kızıltepe\'de Tatlıcılar Bayrama Sayılı Günler Kala Yoğun Mesaide

Kurban Bayramı’na saylı günler kala pastaneciler bayramlık tatlı hazırlığına başladı.

30.08.2017 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı'na saylı günler kala pastaneciler bayramlık tatlı hazırlığına başladı. Bayramların vazgeçilmezi olan baklava, kadayıf, kurabiye ve benzeri birçok tatlı tezgahlardaki yerini aldı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala her yerde olduğu gibi Kızıltepe'de de tatlı imalatı yapanlar yoğun bir mesaiye başladı. Siparişleri almaya başlayan işletmeler her yıl olduğu gibi, bu yılda tatlı siparişlerine rağbetin olduğunu söyledi. Esnaf, halkı kalitesiz tatlılara karşı uyararak, kendilerinin ve misafirlerinin sağlığı için, ucuz ürünlere itibar etmemeleri gerektiğini kaydetti. Ahmet Bozdağ isimli esnaf "Bayram siparişleri yoğunlaştı bu aralar bizde yoğun bir şekilde çaba sarf ediyoruz" dedi.

Engin Çelik isimli tatlıcı ise bayramdan dolayı yoğun bir mesaiye başladıklarını söyledi. Çelik, "Bayramdan dolayı bir yoğunluğumuz var. Özelikle baklava ve kadayıf çeşitlerimiz çok gidiyor, her bayramda olduğu gibi bu bayramda pasta çeşitlerimizi değerli halkımıza şuanda hazırlamaktayız. Biz bayramdan 10 gün öncesinden hazırlıklarımıza başlıyoruz ki yoğunluğa yetişelim" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Tatlıcılar Bayrama Sayılı Günler Kala Yoğun Mesaide - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement