Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü

Konya'da anne ve kızının yaşadığı evde sebepsiz yere çıktığı söylenen gizemli yangınların sırrı çözüldü. Hazırlanan raporda yangınlardan birinin bilinçli diğerinin ise nargile korundan çıktığı üzerinde duruldu. Eve gönderilen heyet, anne ve kızı için doktor randevusu alacak.

09.05.2020 10:37  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yaşayan Hatice Aslan (65) ile kızı Duha Aslantaş (23), geçtiğimiz günlerde yaşadıkları evde kendiliğinden çıkan yangınlar yüzünden gündeme gelmişti. Gizemli yangınlar nedeniyle korktuklarını söyleyen anne kızın evine inceleme yapmak için heyet gönderildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği 3 yangınla ilgili hazırladığı raporda ise yangınlardan birinin nedeninin anlaşılamadığı, birinin nargile ateşinin korundan çıktığı, diğerinin ise biri tarafından yakılmak suretiyle çıktığı üzerinde durulduğu belirtildi. Heyet, anne kızın psikolojik sorunları olabileceği şüphesi sebebiyle doktor randevusu alacak.

İNCELEME İÇİN HEYET GİTTİ

Hatice Aslan'ın kızı Duha Aslantaş ile birlikte yaşadığı merkez Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi'nde bulunan tek katlı evde, iddiaya göre eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. Yaklaşık 20 gündür bu olayların yaşandığını belirten anne Hatice Aslan, dün de yataklarının tutuştuğunu ve itfaiye ekiplerini çağırdıklarını söyledi. Yatağı dışarı atmak zorunda kaldıklarını ifade eden Aslan, evlerinde eşyalarının tutuşmasıyla ilgili basında çıkan haberin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden bir grup heyetin geldiğini söyledi.

Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü

"EVİMİZİ YAKACAK DEĞİLİZ"

Heyetin kendilerine her türlü desteği vereceklerini söylediklerini ifade eden Aslan, "Bizim sorunumuzla ilgili çıkan haberlerin ardından dün ve bugün Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden geldiler. Bize her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler. Biz de her türlü desteği almaya hazırız. Doktorsa doktor, hocaysa hoca, her türlü desteği görmeye hazırız. Ancak eşyalarımızın aniden tutuşması bizleri endişelendiriyor. Korku içinde duruyoruz. Biz kendi evimizi yakacak da değiliz. Sonuçta mağdur olan biziz. Ama yine de varsa psikolojik bir sorun, doktora götürülüp bakılsın. Dün yetkililer doktordan randevu alınacak dediler. Biz de haber bekliyoruz" diye konuştu.

Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü

İKİ KERE PSİKOLOĞA GİTTİ

Aslan, kızını daha önce iki defa psikoloğa götürdüğünü, ancak herhangi bir rahatsızlığının olmadığını söylediklerini kaydetti. Kızı Duha Aslantaş da ilk 1 yıl önce, en son da yaklaşık 1,5 ay önce psikoloğa gittiğini ve doktorların hiçbir rahatsızlığının bulunmadığını belirtip, uyku düzeni için ilaç verdiklerini söyledi.

Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü

YANGINLARDAN BİRİ NARGİLEDEN ÇIKMIŞ

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin, evde çıkan yangınlardan 3'üne müdahale ettiği belirtildi. Hazırlanan raporlarda, yangınlardan birinin nedeninin anlaşılamadığı, birinin nargile ateşinin korundan çıktığı, diğerinin ise biri tarafından yakılmak suretiyle çıktığı üzerinde durulduğu belirtildi. Yaşananların ardından Meram Kaymakamlığı'nın talimatıyla aileyi ziyarete gidip incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin, konu hakkında Sağlık Müdürlüğü ile İl Müftülüğü'nün incelenmesi yönünde karar aldıkları öğrenildi.

Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Anne ile kızının yaşadığı evdeki gizemli yangınların sırrı çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • yorum: başka bi haberde antalyada olympos diye bilinen yerel dille çıralı denilen doğa harikası bir yerde imara açıldı.. salda golünede zarar gelmeyecek demişlerdi malum sonuç ortada .. şimdide olymposa kesinlikle zarar gelmeyecek diyorlar .. ben oraya yeni isim buldum ölümpos artık orasi 40 6 Yanıtla
  • Ahsen: Pis eve cin,de gelir. Bit,te..pirede hersey gelir titizim diyor ev videoda pasak icinde..birde nargile tutturuyorlar olacagi bu..tertemiz temizle evini kuran oku..Besmele cek..Hic bilmiyorsan 3 kulfuvalla 1 elham oku iste bitti.. 30 3 Yanıtla turan: o dediklerini binlerce yıl okuyan arapların tüm hayatı yandı vatanlarıda yandı ne saçmalıyorsun akıldan ilimden sanayi ve üratimden gerisi masaldır bak batılı devletleri akılla yükseliyorken birde dinci mezhepci arapların haline bak mezhep savaşlarında birbirini boğuyor uyan artık tabi aklın varsa 4 5 sokrates: Psikolojik bir durum yok diyorsun,çocuğun hastalansa doktora götürürsün ,başkasına olunca cın ,zaten kadın okb belli değil mi. 1 1 Doğru söyle: Doğru demişsin de kulfu diye birşey yok kardeşim Gulhuvallahu Ehad olacak 0 0
  • Y Y 1907: Kadınla kızı doğru konuşuyor cin süresi var iyileri kötüleri var yüce rabbim kfir cinlerin şerrinden sana sığınırız 19 11 Yanıtla
  • Bedegg: Bire kafiller doktor degil hocaya gidin doktor me anlar kuldan 7 20 Yanıtla sert adam: koronovirüs içinde hocayamı gidelim 3 0 Merve: Hocalar da korktuğu için bu vakaya bakmıyormuş. Bi hoca bakmış o da bana da rahat vermemeye başladılar diye bırakmış 0 0
  • Garip: Olaylarda hemen insanlara psikolojik rahatsızlık yaftalaması yapılıyor, işin içinden çıkamadıkları an ! 17 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Güney Afrika'da şarampole yuvarlanan otobüsten sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu
    22:50 Güney Afrika'da şarampole yuvarlanan otobüsten sadece 8 yaşındaki çocuk kurtuldu

    Güney Afrika'nın kuzeyinde içinde 46 yolcunun bulunduğu otobüs köprüden aşağı düştü. Feci olayda 45 kişi yaşamını yitirirken kazadan sadece 8 yaşındaki bir çocuk yaralı olarak kurtuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı
    22:44 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

  • Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü
    22:33 Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü

    Beyoğlu'nda kendisine mobbing yaptığı gerekçesiyle eski patronunu silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokağı'ndaki halk pazarında meydana geldi. Zanlı, bir gün sonra çalıştığı iş yerinde yakalandı ve evinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile 100 fişek ele geçirildi. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü
    22:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G, boşanma aşamasındaki eşi Neşe G'yi sokakta silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralanan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Vedat G, polisin ikna çabalarına rağmen silahı bırakmayarak ayağından vurularak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

  • Muğla'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında katletti
    22:26 Muğla'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında katletti

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasındaki 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü
    22:06 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltına alındı. Olayda 6 mermi isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı
    21:46 Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

    Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan kazadan sonra, yazar Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlu T.C'yi yurt dışına kaçırmak için nasıl bir koşuşturma yaşadığı yeni görüntülerle gözler önüne serildi.


Advertisement