Kızkaçıran'ın "DELİKANLI AHMET"ine klip! - Son Dakika
Güncel

Kızkaçıran'ın "DELİKANLI AHMET"ine klip!

Saygın Film ve Serpil Altın Film'in yapımcılığında, Menemen Prodüksiyon'un ortak yapımcılığında, Sağsalim'in yazarı Korhan Uğur'un yönetmenliğinde yepyeni bir yol komedisi geliyor!

19.03.2016 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızkaçıran 8 Nisan'da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk filmi Öldür Beni ile 2008'de seyirci karşısına çıkan Korhan Uğur, Sağsalim filmiyle (serisiyle) dikkatleri bir hayli üzerine çekmişti.

Absürd yol komedisi bizi 'ölümle takıntısı olan yönetmen'in mizahi dünyasıyla tanıştırmış oldu. Şimdi komedi aynı yoldan devam ediyor. 'İki düğün bir cenaze'nin eşlik ettiği filmde, bu kez düğünden gelini kaçıran ama gelinle beraber damadı da arabaya atan Ahmet'in komik hikayesi var…

Filmde Ahmet'i Emir Benderlioğlu, gelini Ceren Benderlioğlu canlandırırken damada Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Gerçek hayatta evli olan Emir ve Ceren Benderlioğlu filmde birbirini seven ama evlenemeyen iki genci canlandırıyor. Yani bu filmde 'fakir kız fakir oğlan komedisi' yaşanıyor!

Filmde ayrıca Levent Ülgen, Osman Cavcı, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan rol alıyor.

Filmin konusu…

"Kızkaçıran" düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in komik hikayesini anlatıyor. Ahmet eski aşkı Gül'ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet'in aynı zamanda Gül'e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir. Ahmet Gül'ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım ister. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kızkaçıran'ın 'DELİKANLI AHMET'ine klip! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement