Kızların Pes Tutkusu - Son Dakika
Yerel

Kızların Pes Tutkusu

Kızların Pes Tutkusu

Özellikle futbol meraklılarının büyük ilgi gösterdiği Play Station, son yıllarda genç kızların da tutkusu haline geldi.

17.12.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özellikle futbol meraklılarının büyük ilgi gösterdiği Play Station, son yıllarda genç kızların da tutkusu haline geldi. Erzurum'da işletmeciliğini Lokman Şen'in üstlendiği Matrax PS'de her yaştan Play Station meraklısı için PES turnuvası düzenledi.

Otomobil yarışı BLUR, NBA, FIFA, CALL of DUTY ve PES… 7'den 70'e herkesin büyük ilgi gösterdiği Play Station oyunlarının Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum'da da tutkunları artıyor. Özellikle futbol meraklarının en çok tercih ettiği PES oyunu son yıllarda genç kızların da tutkusu haline geldi. İstatistiklere göre çoğunlukla üniversiteli ve liseli gençlerin her fırsatta dev ekran karşısına geçerek büyük heyecan yaşadığı PS oyunlarının Türkiye'de yaklaşık iki milyon fanatiği bulunuyor. Erzurum'da da yenilenen yüzüyle Matrax PS'nin işletmeciliğini yapan Lokman Şen, kentte gençlerin önemli bir kesiminin PS meraklısı olduğunu dile getirdi.

Soğuk kış günlerinde Play Station'un alternatif bir eğlence aracı olduğunu kaydeden Şen, bunu fırsat bilerek turnuva düzenlediklerini belirtti. Halen devam eden turnuvaya en çok üniversiteli gençlerin ilgi gösterdiğini anlatan Lokman Şen, "Yaşlısı, genci birçok kişi bu oyunlarla çok iyi vakit geçiriyor ve eğleniyorlar. Son yıllarda genç kızların PS'ye olan ilgisi de dikkat çekici. Ayrıca kötü alışkanlıklardan uzak durmak için de çok ideal bir eğlence yolu. Matrax olarak düzenlediğimiz PES turnuvasında bunu daha iyi anladık. Birçok üniversiteli gencimiz ki bunların çoğunluğunu bayanlar oluşturdu turnuvada büyük heyecan yaşadı. İki ay sürecek olan turnuva sonunda dereceye girecek olan Play Station hediye edeceğiz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızların Pes Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement