Kızlarını Kurtarmak İsterken Alevlerin İçine Düşen Baba da Öldü - Son Dakika
Güncel

Kızlarını Kurtarmak İsterken Alevlerin İçine Düşen Baba da Öldü

Kızlarını Kurtarmak İsterken Alevlerin İçine Düşen Baba da Öldü

Gaziantep'te bir evde çıkan yangında 3 çocuğunu kurtarıp, 13 yaşındaki Firdevs ve 9 yaşındaki Sevim Üzümcü'yü kurtarmak isterken alevlerin içine düşerek ağır yaralanan 41 yaşındaki Mehmet Üzümcü, ölen 2 çocuğunun ardından, tedavi gördüğü...

13.10.2012 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bir evde çıkan yangında 3 çocuğunu kurtarıp, 13 yaşındaki Firdevs ve 9 yaşındaki Sevim Üzümcü'yü kurtarmak isterken alevlerin içine düşerek ağır yaralanan 41 yaşındaki Mehmet Üzümcü, ölen 2 çocuğunun ardından, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay,9 Ekim'de Şehitkamil İlçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Binanın giriş katındaki depoda bulunan elyafların bilinmeyen bir nedenle tutuşmasıyla çıkan dumanlar, üst katta bulunan dairelere kadar yükseldi. Dumanlar, Üzümcü ailesinin oturduğu daireyi de kapladı. Fabrika işçisi baba Mehmet Üzümcü, eşi 39 yaşındaki Fadile Üzümcü ile yoğun duman altında kızları 15 yaşındaki Ceylan, 14 yaşındaki Ayşe ve 5 yaşındaki Semanur'u teras katına çıkartıp evinin yan tarafındaki komşusunun terasına bırakarak kurtardı.

2 ÇOCUĞU ÖLDÜ

İçeride kalan diğer kızları Firdevs ile Sevim'i kurtarmak üzere tekrar aşağı inen baba Mehmet Üzümcü aşırı duman nedeniyle merdiven boşluğundan alevlerin içine düştü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alırken, evde kalarak dumandan zehirlenen Firdevs ve Sevim Üzümcü kardeşler ile baba Mehmet Üzümcü, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Firdevs ve Sevim Üzümcü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ambulansla duran kalbi çalıştırılan Mehmet Üzümcü yoğun bakıma alındı.

Kurtarmak istediği 2 kızının öldüğünden habersiz yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veren Mehmet Üzümcü, bugün sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Üzümcü'nün cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi'nden ailesi tarafından alınarak götürüldüğü Nizip İlçesi'ne bağlı Salkım Beldesi'nde toprağa verildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızlarını Kurtarmak İsterken Alevlerin İçine Düşen Baba da Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement