Kjaer Eski Takımına mı Dönüyor? - Son Dakika
Spor

Kjaer Eski Takımına mı Dönüyor?

Kjaer Eski Takımına mı Dönüyor?

Milan'ın stoper tercihini Leonardo Bonucci'den yana kullanmasıyla Simon Kjaer, İtalyan devinin gündeminden düşmüştü.

19.07.2017 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milan'ın stoper tercihini Leonardo Bonucci'den yana kullanmasıyla Simon Kjaer, İtalyan devinin gündeminden düşmüştü. Ancak Fransız takımları PSG ve Monaco'nun Danimarkalı'ya ilgisi devam ediyor.

Kjaer için devreye giren son kulüp ise eski takımı Lille oldu. Fransız ekibi, takımın başına Arjantinli ünlü teknik adam Marcelo Bielsa'yı getirdi.

Thiago Maia, Luiz Araujo başta olmak üzere kadrosunu önemli isimlerle güçlendirip transfere 65 milyon Euro (260 milyon TL) harcayan Lille, yıldız savunmacı için de devreye girdi. İki sezon önce Kjaer'i 7.65 milyon Euro'ya (30.6 milyon TL) Fenerbahçe'ye satan Kırmızı-Beyazlılar'ın, Danimarkalı'yı geri almak için 10 milyon Euro'yu (40 milyon TL) gözden çıkarttığı öne sürüldü.

Yönetimi, Kjaer'i daha yüksek bir ücrete satmak istese de FFP anlaşması ve UEFA'ya kadro listesinin cuma günü verilecek olması Fenerbahçe'yi zorluyor.

(Fanatik)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kjaer Eski Takımına mı Dönüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement