KKTC'de Ekonomik Kriz Düğünde Tüp ve Benzin Hediye Ettirdi - Son Dakika
Güncel

KKTC'de Ekonomik Kriz Düğünde Tüp ve Benzin Hediye Ettirdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşanan ekonomik kriz sebebi ile bir çifte düğününde bir adet mutfak tüpü ve bir bidon benzin hediye edildi.

24.09.2018 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşanan ekonomik kriz sebebi ile bir çifte düğününde bir adet mutfak tüpü ve bir bidon benzin hediye edildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) başkenti Lefkoşa'da dün akşam dünya evine giren Gülşen Erçin & Mehmet Vaiz çiftine takı takma töreninde çok ilginç bir hediye geldi. Törenin başlama saatinde davetlilerden Çetin Sadeli kırmızı kurdele bağlanmış üzerinde de "Evlende Korkma" yazılı bir adet mutfak tüpü ve Benzin bidonu ile takı kuyruğuna girdi. KKTC'de yaşanan ekonomik kriz sebebi ile her şeyin pahalandığını belirten Sadeli, tüpü ve benzin dolu bidonu gelin ve damada takdim ederek tebriklerini iletti. İlginç hediyesi ile dikkat çeken davetli daha sonra Gülşen Erçin ve Mehmet Ekin Vaiz ile birlikte resim çekerek anı ölümsüzleştirdi.

Düğün salonunda misafirlerin bir anda ilgi odağı haline gelen bu hareket ve çiftin şaşkın bakışları ile görenleri güldürdü. KKTC 'de son zamanlarda yükselen fiyatlara gönderme yapan Sadeli, Mehmet Ekin Vaiz ve Gülşen Erçin çiftinin ihtiyacı olacak şeylerin başında geldiği için, mutfak tüpü ve benzin dolu bidon hediye ettiğini belirtti. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KKTC'de Ekonomik Kriz Düğünde Tüp ve Benzin Hediye Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement