Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray'dan Teklif Aldığını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray'dan Teklif Aldığını Açıkladı

35 yaşındaki golcü oyuncu Klaas-Jan Huntelaar, Türkiye'den teklif aldığını açıkladı. Hollandalı oyuncu ile Galatasaray ilgileniyordu.

01.04.2019 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Real Madrid ve Milan gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde de forma giyen Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar'dan gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklaması geldi. Şu anda Ajax forması giyen 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, söz konusu açıklamayı ülkesinde yayın yapan NOS televizyonunda katıldığı bir programda kamuoyuyla paylaştı.

"GEÇMİŞTE TÜRKİYE'DE OYNAYABİLİRDİM"

Kariyeriyle ilgili bir soru üzerine konuşan Huntelaar, "Bazen, seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. Geçmişte Türkiye'de de oynayabilirdim ama bunu istemedim." sözlerini kullandı. Huntelaar'ın bu sözleri, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını şeklinde yorumlandı. Nitekim yıldız ismin adı, Schalke 04'te oynadığı dönemde Sarı Kırmızılılar ile anılıyordu.

"GALATASARAY'IN TEKLİFİYLE İLGİLENMİYORUM"

Ünlü santrafor, 2016 yazında Schalke'de oynarken Hollanda basınına verdiği bir demeçte "Galatasaray'ın teklifiyle ilgilenmiyorum. Her sene olduğu gibi yine teklif yaptılar. Ancak şimdilik Schalke'de kalacağım." şeklinde konuşmuştu.

(Fanatik)

Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray\'dan Teklif Aldığını Açıkladı

Son Dakika Spor Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray'dan Teklif Aldığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • muhittin abi: gelmedin ne oldu. takımında kaç maç oynadın kaç gol attın mal oğlu mal. 6 0 Yanıtla
  • osman gazi: hep araplara kizaris paralari yabnaci kluplere yediriyor diye, biz ne yapiyoruz? ligde turk futbolcusu kitligi var klupler hep yabancilara yediriyor parayi, 3 0 Yanıtla
  • Zavallılar : O kadar alçaldınız ve adileştinizki anlatıcak kelime bulamıyorum ,ortada fol yok yumurta yok algının kralını yapıyorsunuz ...oy hırsızlığı...:) kişi kendinden bilir işi derler ,zavallısınız ve hesap sorulacaktır rahat olun. 1 1 Yanıtla
  • Qwerty: Genç daha gelmez :) 0 0 Yanıtla

Advertisement