Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi - Son Dakika
Magazin

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

Hüsnü Şenlendirici'nin kendisi gibi klarnetçi olan oğlu Ergün Şenlendirici, bir süredir aşk yaşadığı Peri Özdolgun ile evlendi. Çiftin nikahı ise Şenlendirici'nin çiftliğinde kıyıldı.

24.04.2020 15:37  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salgın nedeniyle kendi çiftliğinde karantinada olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, oğlu Ergün Şenlendiricioğlu'nu evlendirdi. Çiftin nikah törenlerine salgın nedeniyle sadece aileler katılabildi.

ÇİFTLİKTE NİKAH KIYDILAR

Oğlu ve gelininin nikah merasimlerinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Şenlendirici "Bir yastıkta bir ömür sürsün dilerim. Evimiz şenlendi" dedi. Mutlu haberi gören ünlü isimler ise Şenlendirici'nin paylaşımının altına tebrik ettikleri yorumlar yaptı. Ergün Şenlendirici ise eşiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yolumuz güzel, aydınlık olsun. İyi ki" notuyla yayınladı.

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAM SÜRÜYOR

Öte yandan Şenlendirici, 5 yıl önce doğup büyüdüğü Bergama ile komşu Kınık ilçesini birbirine bağlayan karayolunun kenarında 10 dönümlük bir çiftlik satın aldı. İçinde yüzme havuzu ve bir villanın da bulunduğu Bakırçay Ovası'nın ortasındaki çiftliğinde 4 yıldır klarnet kampları düzenleyen Şenlendirici, aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa bir yaşam sürüyor.

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici\'nin oğlu evlendi

Son Dakika Magazin Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Mzn: Klarnet bile ciflik aliyor yazik memleketime 30 sene kamuda calis ev parasi bile alama 113 12 Yanıtla
    Mg: Sen yine kamuda calisiyon asgari ucretli ne yapsin haline şükret is bulamiyoz 50 4 Dede: Beğenmedikleri eski turkiyede 30 yıl önce bir memur emekli olduğunda 2 arti bir evi istediği şehirden alabiliyordu. Şimdi 30 yıl hizmeti olan biri emekli olduğunda ancak kapılarını,pencerelerini belki musluklarını alır. 42 11 Kılıc: Şu devlet bu memuru bi doyuramadı giddi ha 22 17 Coban: Haklısın memurun niye olmasın bi çiftliği herkesin var bu ülkede memuru doyurmanın yolu yok cünkü doymazlar 15 19 Anti mzn: Bi bitmediniz valla ulan amma bedavacisiniz gözünüz doysun 30 yillik kamu emekli ikramiyesi 150 bin tl en düşük aldığınız maaş çabası bana kalsa sizin gibilere vermem 15 13 Fatih: Yetmiyormu kemiksiz aldigin en az 5bin istifa edebilirsin 12 14
  • Eda: Ah hüsnü deniz sekiye neler yaptin bitirdin kadini 30 3 Yanıtla
  • Tufan Toprak: Adam sanat öğrenmiş ünlü olmuş emek vermiş sefasını sürüyor bari namazlarını kıl oruç tut mutluluğun dünayadan ibaret olmasım Hüsnü abimm 18 7 Yanıtla
  • Misafir : Kız hamile beyler bu acele ondan 20 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement