Klasik Caza Genç Bakış - Son Dakika
Güncel

Klasik Caza Genç Bakış

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde dün gece AASSM Küçük Salonun sahnesinde First Gig Never Happend vardı.

06.03.2018 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

First Gig Never Happend Usulü Caz

İstanbul Avusturya Kültür Ofisi işbirliği ile yapılan konserde Lisa Hofmaninger (bas klarnet, soprano saksafon), Judith Schwarz (davul, perküsyon) ve Alexander Fitzthum ( Hammond Org, fender rhodes, piyano), cazın iki büyük efsanesi Charles Mingus ve Thelonious Sphere Monk'un unutulmaz eserlerini kendi yorumlarıyla çaldı.

Pek çok enstrümanı bir arada çalabilen Avusturya cazının parlayan yıldızı First Gig Never Happend, şakacı, eğlenceli yorumları, olağanüstü uyumlarıyla göz doldurdu. İzmir'de çalmaktan duydukları samimi mutluluğu sık sık dile getiren Üçlü konser sonrası İzmir'de edindikleri yeni hayranlarıyla sohbet etti, dostluk pekiştirdi.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali 6 Mart 2018 Salı günü Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliği ile yapılacak sıra dışı bir piyano & davul ikilisi Marcin Masecki/ Jerzy Rogiewicz konseri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasik Caza Genç Bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement