Klasik ve Şık Yemek Odası Modelleri Nelerdir? - Son Dakika
Advertorial

Klasik ve Şık Yemek Odası Modelleri Nelerdir?

Keyifli yemeklerin ya da sunumların yanında bu rahatlığı sunan klasik yemek odası takımları hem göze hem de rahatlığa hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Bir koltuğu andıran görünüm ve rahatlığı sunan sandalyeler beklenilenden daha fazlasını vermek için tasarlanmıştır.

08.01.2018 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

. Bel kısımlarını rahat ettirecek ayrıntılara sahip klasik yemek odası takımı içinde bir konsol, konsol aynası 6 adet sandalye ve bir masa bulunuyor. Konsol aynası üçe bölünmüş şekilde tasarlanmış. Masanın alt kısmında oyuklu desenler ayrıntı olarak tasarlanmış ve iki karşılıklı ayağın arasında rafa benzeyen metal bir tasarım yapılmış. Bu kısım masanın kalabalıklığını azaltmak için kullanılabilir ya da sadece görsel açıdan boş da bırakılabilir. Koltuklarda arka kısım yere kadar uzadığından çok asil bir görünüm katmaktadır. Konsoldaki abartıya kaçmadan yapılan desenler yemek masasının desenleriyle uyum içerisinde olup zengin bir görünüme yardımcı olur.


Saray Esintileri

İçerisinde vitrin de bulunduran takımlara da sahip olmak mümkün. Vitrin, konsol, 6 adet sandalye ve bir yemek masasından oluşan klasik yemek odası takımı püsküllerle zenginleştirilmiştir. Vitrin de kenar kısımları da dahil olmak üzere kapakların orta kısmı cam olarak üretilmiştir. Orta kısımda cam üzerine altın sarısı ve vitrin renginde büyük alımlı aynı zamanda gösterişli bir desen yerleştirilmiştir. Bu desen eski kraliyet tahtlarında ya da saraylarında yer alan desenlere benzer. Konsolun alt kısmında kabartmalı desenler yer alıyor. Yuvarlak aynaya sahip olan bu model dikdörtgen şeklinde tasarlanmış. Masa dört ayak üzerinde sabitlenmiş olup ayaklar aşağıya doğru incelen yapıda üretilmiştir. Masanın kenar kısımları işlemeli olup boş bırakılmamış ve tüm alanlara küçük de olsa motifler yayılmıştır. Sandalyelerin arka kısmı aşağıya kadar uzanmış olup arka kısmında uyumlu püskül detayları sallanır ve püskülün eklentileri arasında oluşturulan renk uyumu alt kısımlar için de kullanılmıştır.

Kalabalık Sofralar

6 adet sandalyeye ek olarak 2 adet kollu sandalye eklenerek satılan ürünler kalabalık aileler düşünülerek tasarlanmakta olup iki ek kollu ürün koltuk olarak da ihtiyaç anında kullanılabilir. Masa hem klasik hem şık olmayı başarabilmiş olup desenleri göze batmadan ince ince işlenmiştir. Üst sandalye kısımlarında metal desenler yer alır ve bu desenler konsolda aynı zamanda konsol aynası kenarlarında da yer bularak bütünü tamamlamıştır.

Son Dakika Advertorial Klasik ve Şık Yemek Odası Modelleri Nelerdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement