Klima Servisinde Patlama: 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Klima Servisinde Patlama: 3 Yaralı

Klima servisinde patlama: 3 yaralıMERSİN - Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt mahallesinde bir klima bakım servisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

22.08.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Klima servisinde patlama: 3 yaralı

MERSİN - Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atayurt mahallesinde bir klima bakım servisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, işletmeciliğini Hüseyin Döm'ün yaptığı soğutma beyaz eşya ve klima servisinde klima motor bakımı ve gaz dolumu yapıldığı esnada patlama meydana geldi. Patlamada işletme sahibi Hüseyin Döm, oğlu Ali Döm ve iş yerinde bulunan Muhlis Çetiner yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durumun sağlık ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı. İlk müdahalesi ilçedeki hastanelerde yapılan yaralıların daha sonra Mersin'e sevk edildiği öğrenildi.

Patlamanın meydana geldiği esnada iş yerinin yakınlarında olan Yunus Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şiddetli bir patlama sesi duyduğunu, olay yerine geldiğinde üç kişinin yerde yattığını, daha sonra durumun bildirilmesinin ardından yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Patlama nedeninin ise yapılacak incelemenin ardından belirleneceği bildirildi.

Klima Servisinde Patlama: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Klima Servisinde Patlama: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyükçekmece'de lahmacuncuya kurşun yağmuru devam ediyor
    13:58 Büyükçekmece'de lahmacuncuya kurşun yağmuru devam ediyor

    Büyükçekmece'de bulunan bir lahmacun restoranının şubesi, motosikletli saldırganlar tarafından kurşunlanmıştır. Önceki gün Esenyurt şubesi de aynı şekilde saldırıya uğramıştı. Olayın ardından polis ekipleri, şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışmalara başlamıştır.

  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
    13:56 Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

    Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Doğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğan için cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi memleketine gönderildi.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı
    13:52 Büyükçekmece'de Lahmacun Restoranına Silahlı Saldırı

    Büyükçekmece'de bulunan bir lahmacun restoranının şubesi, motosikletli 2 saldırgan tarafından 9 el ateş edilerek saldırıya uğradı. Olayın ardından saldırganlar kayıplara karışırken, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışmalara başladı. Aynı restoranın Esenyurt şubesi ise bir gün önce motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

  • Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi
    13:46 Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi

    Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan bir iş yerine jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 6 adet akıllı saat, 37 adet cep telefonu şarj aleti, 38 adet kulaklık, 7 adet hoparlör ve 9 adet araç telefon tutacağı bulundu. İş yeri sahibi gözaltına alındı ve olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı
    13:38 Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı

    Kastamonu'da belediye başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs, görüşemediğini iddia ederek CHP İl Başkanlığına gitti ve parti binasında intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kurtarıldı.

  • Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı
    13:35 Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bohçacı kılığında bir eve giren 3 kadın hırsız, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı. Hırsızların eve giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
    13:35 Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

    Kilis'te hırsızlık suçundan aranan ve 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S, Barış Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı
    13:34 Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisi dahil olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.


Advertisement